Menü Bezárás

10 év házasság és 3 gyerek után DNS-tesztet csinált a feleség. Megdöbbentő dologra derült fény!

A coloradói 37 éves Celina és a 44 éves Joseph életük legnagyobb sokkját élték át, amikor 10 év házasság és 3 gyerek után elvégeztek egy DNS-tesztet, és kiderült, hogy valójában rokonok.

Celina és Joseph egy Halloween bulin ismerkedtek meg, és azonnal egy hullámhosszra kerültek. Mindössze 4 hónap randevúzás után már össze is házasodtak, és idén júliusban ünneplik a 17. házassági évfordulójukat.

Három gyerekük született, két fiú, a 15 éves Joseph Jr. és a 14 éves Jacob, valamint egy lány, a 10 éves Jolina.

A rokoni kapcsolatra akkor derült fény, amikor Celina elhatározta, hogy utánanéz a származásának, azonban soha nem gondolta volna, hogy olyan információk kerülhetnek napvilágra, amik alapjaiban rengethetik meg családjuk életét.

„Úgy döntöttünk, hogy megcsináltatjuk a DNS-tesztet, és ekkor derült ki. Kicsit felfordult a gyomrom, amikor megtudtam. Először arra gondoltam, hogy el kell válnunk” – vallotta be Celina.

10 év házasság és 3 gyerek után a feleség csináltatott egy DNS-tesztet. Sokkot kapott, amikor meglátta az eredményt
Fotó: Joseph Quinones/Facebook

Az adatok szerint legfeljebb harmadik unokatestvérek lehetnek a férjével, de az is lehet, hogy negyedik vagy ötödik unokatestvérek. Bár eleinte sokkolta őket a felfedezés, végül úgy döntöttek, hogy együtt maradnak, mivel szeretik egymást, és már családot alapítottak közösen. A DNS-teszt elvégzése előtt fogalmuk sem volt róla, hogy rokonok lehetnek, és soha még csak eszükbe sem jutott ez a lehetőség.

A gyerekeik és más családtagok illetve közeli ismerősök elég jól fogadták a hírt, bár kezdetben természetesen mindenki meglepődött, de amikor elhatározták, hogy nyilvánosan is megosztják a történetüket, meglepően sok kritikával szembesültek.

„Az emberek betegesnek nevezték a helyzetet, azt kérdezték tőlem, miért mentem hozzá az unokatestvéremhez, felháborítónak és gusztustalannak nevezték a kapcsolatunkat, és azt mondták, a gyerekeink helyében biztosan szégyellnék magukat” – magyarázta Celina, aki a közösségi médiában osztotta meg történetüket.

A házaspár azonban igyekszik figyelmen kívül hagyni az ítélkező és gyűlölködő megjegyzéseket.

10 év házasság és 3 gyerek után a feleség csináltatott egy DNS-tesztet. Sokkot kapott, amikor meglátta az eredményt
Fotó: Joseph Quinones/Facebook

„Azoknak az embereknek, akik negatív megjegyzéseket tettek ránk, könnyű kívülről nyilatkozni, anélkül, hogy ismernék a teljes történetet. Majdnem 11 évvel később, három gyerekkel később tudtuk meg. Ez egyszerűen nem olyan helyzet, amikor csak véget vetsz a kapcsolatnak, és elsétálsz” – mondta Joseph.

A családjuk teljes mértékben támogatja őket, Celina édesapja például egyértelműen kijelentette, hogy szerinte az volt a helyes döntés, hogy együtt maradtak.

A gyerekek mostanra már hozzászoktak a gondolathoz, és nem zavarja őket különösebben a kialakult helyzet.

„Néha egy kicsit furcsán érzem magamat miatta, mert ez nyilván nem olyasmi, amivel eldicsekednél. Ha tudtak volna róla, mielőtt összeházasodtak, az nyilvánvalóan nem lenne rendben, de mivel csak utána tudták meg, én nem látok benne semmi rosszat” – mondta a pár legidősebb gyereke, Joseph Jr, de kisebb testvérei is hasonlóan vélekednek.