Menü Bezárás

10 félelem, amelytől a férfiak 90%-a retteg, de nem beszél róla senkinek!

Lehetséges, hogy a férfiak titkos félelmekkel küzdenek? Mivel olyan erősnek és magabiztosnak tűnnek, kevés nő tudja elképzelni, hogy álmai férfia is retteg valamitől.

Az alábbiakban 10 olyan dolgot tárunk fel, amelytől a legtöbb férfi retteg, de nem beszél róla.

1. Hogy néz ki a teste

A nők már kiskoruktól kezdve úgy vannak nevelve, hogy jól kell kinézzenek, éppen ezért, ha felkúszik véletlenül 1-2 kg, akkor gyorsan diétába kezdenek. A férfi életébe azonban csak egy bizonyos életkor után kap nagyobb szerepet az, hogy figyelmet fordítson a külsejére. A férfiak legnagyobb félelme az, hogy sörhasuk lesz.

2. Anyagiak

A férfiak másik nagy félelme az anyagiak miatt alakul ki. Sokat aggódnak azért, hogy családfenntartóként anyagi biztonságot tudnak-e nyújtani szeretteiknek. A férfiak nagyrésze úgy véli, hogy az életben az elegendő pénz jelenti a boldogságot. A nőknek viszont sokkal fontosabb a szeretet és a bizalom.

3. Magasság

Sok férfi aggódik azért, hogy nem elég magas, hiszen a sztereotípiák szerint egy férfi akkor vonzó, ha elég magas. Egy nem túl magas férfi szóba sem áll egy nála magasabb nővel, mert nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, és ettől frusztrált lesz.

4. Egy másik férfi kerül a képbe

A férfiak, akárcsak a kakas a tyúkudvaron, akkor érzik jól magukat, ha nem legyeskedik az imádott párjuk mellett egy másik férfi is. Bár nem mutatják ki, de a feleség kollégáira potenciális veszélyforrásként tekintenek, és nagyon rombolja ez az önértékelésüket.

5. Hogy nem elég tapasztaltak

Minden férfi retteg, ha egy macsó közelébe kerül, mert meg van győződve róla, hogy neki nincs annyi tapasztalata a nőkkel, mint másoknak. Főleg egy új kapcsolat kezdetén, nem tudja, hogy akkor most mit is kell tegyen. Ilyenkor az őszinteség a legjobb dolog, a nők elájulnak egy őszinte férfi láttán, és még, ha nem is az, egyből macsóvá változik a szemükben.

6. Szőrzet

A testszőrzet és a haj mindig problémát jelent a férfiak számára. A kopaszodás a legrosszabb dolog, ami megtörténhet egy pasival, nagyon nehezen tudják feldolgozni. A túl dús testszőrzet is elgondolkodtatja őket: mi van akkor, ha nem eléggé jó pasik?

7. Diéta

Leginkább a nők szoktak diétázni, ha viszont egy férfi elkezd diétázni, akkor nagyon furcsán néznek rá. Vannak férfiak azonban, akik törődnek a testükkel, és arra is odafigyelnek, hogy mit esznek, hiszen számukra is fontos az egészség.

8. Párkapcsolat

A férfiak, bármennyire is nem beszélnek róla, de aggódnak azért, hogy minden rendben legyen a párkapcsolatukban. Ők is időnként felteszik magukban a kérdést, hogy mi az, amit jobban kellene csinálni, hogy még hosszú időn keresztül fenn tudják tartani partnerük érdeklődését.

9. Hány partnere volt a nőnek előtte

Ha egy nőnek már jó sok kapcsolata volt, akkor a férfi állandó versenyhelyzetben érzi magát, azt gondolja, hogy minden területen jobban kell teljesítsen, mint a többiek.

10. Érzelmek kifejezése

A férfiak gyakran hallották gyerekkorukban, hogy csak a nők sírhatnak, ők pedig legyenek erősek, hiszen ez “katonadolog”. Éppen ezért egész életükben igyekeztek visszafojtani érzéseiket, és aggódnak azért, hogy nehogy meglátszódjon rajtuk, mit éreznek legbelül.