Menü Bezárás

10 ok, hogy miért nem szeretik a férfiak a kisminkelt nőket!

A legtöbb nő meg van győződve arról, hogy a férfiak az élénkvörös rúzsért, a kirívóan kifestett szemekért, és a hosszú szempillákért rajong. Van, aki igen, de a legtöbb férfi jobban szereti a smink nélküli, vagy a natúr sminket viselő nőket.

Íme, ezek az okok, hogy miért szeretik jobban a férfiak azokat a nőket, akik nem sminkelnek!

1. Úgy tartják, hogy az arc smink nélkül sokkal őszintébb, nyitottabb, jobban lehet olvasni benne. “Ilyen vagyok, ez vagyok én” – üzeni, és nem bújik korrektorok, festékek, púderek mögé.

2. Egy smink nélküli nő sokkal törékenyebb, szerethetőbb, megközelíthetőbb. A férfinak hamarabb jut eszébe védelmet nyújtani, átkarolni, és megcsókolni egy smink nélküli nőt, mint egy túlsminkeltet.

3. Egy smink nélküli nő sokkal meglepőbb az ágyban. Nem arra figyel, hogy nehogy elkenődjön a rúzsa, ezért tud a lényegre koncentrálni. Felszabadultabb, és ez sokkal jobb, mert önmagát adja.

4. Nem tölt annyi időt a fürdőszobában, mivel nem sminkel órákon keresztül, így több ideje jut a partnerére.

5. Reggel ébredéskor sokkal szebb. Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz az arc bújik ki az ágyból, mint aki lefeküdt este. Sokkal természetesebb, és ezt a férfiak is jobban szeretik.

6. Egyáltalán nem egy kötelező dolog a sminkelés ahhoz, hogy egy nőt feleségül vegyenek. Sokan azt hiszik, hogy a férfiak csak a szépen kisminkelt, tökéletes nők kezét kérik meg.

7. Sok nő nagyon gusztustalanul sminkel, és persze ő azt hiszi magáról, hogy vonzó. Ha már valaki előveszi a sminkkészletet, jó, ha szem előtt tartja, hogy “a kevesebb, néha több”.

8. A smink nélküli nőnek nem kell a ruhához igazítania a sminkjét. Sokkal könnyebb számára az öltözködés, ezért természetesebb lesz, és biztosan ő is jobban fogja érezni magát a bőrében.

9. Nagyon sok férfi irtózik attól, amikor a nő elkezd sírni, és a szempillaspirálja elfolyik, és egy szomorú bohócra kezd hasonlítani.

10. A smink egy olyan maszk, amely elrejti a nő igazi érzéseit, a belső világát. Sok nő például fel sem ismerhető smink nélkül, egy teljesen más személy lesz belőle így.