Menü Bezárás

12 belső tulajdonság, amit a férfiak ellenállhatatlannak tartanak egy nőben

Ezek sokszor még a külsőnél is fontosabbak számukra.

Oké, nem kergetjük magunkat hiú ábrándba: a külső igenis fontosak a pasiknál. Egy csinos arc és egy dögös test mindig bejövős náluk, de azok, akik nem csak a külső szépségre mennek, a belső tulajdonságokban is keresik a “jó nőt”.

Ha ezek megvannak benned, akkor jó esélyed lehet a legtöbb férfinél.

1. Intelligencia

Az intelligencia igenis szexi. Nincs annál vonzóbb, amikor egy éles eszű nőnek vannak ambíciói, van véleménye és lehet vele beszélgetni. Vagyis: eszedbe ne jusson szégyellni, ha okos vagy, hiszen ezt nagyon értékelik a pasik!

2. Kreativitás

A kreativitás is az intelligencia egyik kifejezési formája. De itt nem azt kell érteni, hogy milyen szépen rendezgeted el vagy szerkeszted meg az Insta fotóidat, hanem, hogy találékony vagy, vannak ötleteid, és sajátos módon oldod meg az élet nehézségeit. Ez egy nagyon vonzó tehetség.

3. Önértékelés

Nagyon fontos, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. A pasik örülnek, ha nem kell nap, mint nap azt hallgatniuk, hogy “jaj de kövér vagyok” és “miért vagyok ilyen csúnya”. A párod úgy szeret, ahogy vagy, és ha ő meglátta benned a szépet, neked is bíznod kell abban, hogy vonzó vagy (legalábbis számára biztosan, és ez a legfontosabb).

4. Hűség

A férfiak már első látásra meg tudják állapítani, hogy egy nő megbízható-e, vagy esélyes arra, hogy később megcsalják őket. A hűség és a bizalom ugyanis az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha hűséges típus vagy, rögtön tudni fogják a viselkedésed alapján, és máris előnnyel indulsz.

5. Közvetlenség, barátságosság

Nagyon ellenállhatatlan tulajdonság, ha egy nő mindenkivel tud beszélgetni, szeretettel és tisztelettel bánik az emberekkel. Ha szívesen találkozol és csevegsz másokkal, felkeltheted a pasik figyelmét.

6. Egyediség

Egy olyan világban, ahol a Facebookon és az Instagramon is rengeteg a hamis életet bemutató ember, különösen nagy dolog egy olyan nőt találni, aki valóban olyan, mint amilyennek a közösségi médiában mutatja magát. Aki igazi egyéniség és vállalja is a személyiségét a többséggel szemben. Egy igazi férfi egy ilyen nőt keres, akiből nincs még egy.

7. Érettség

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hány éves vagy, hiszen sokan érettebbek a koruknál és fordítva. Az érettség függ az érzelmi és mentális fejlettségtől, az életben való helytállásról (például a kötelezettségek, mint iskolába járni vagy dolgozni) és az igaz, egészséges szerelemre való képességtől. Az igazi férfiak nem randiznak gyerekes nőkkel.

8. Optimizmus

Nagyon vonzó a pasik szemében, ha derűsen látod a világot. Ha vannak terveid, céljaid és optimistán tekintesz a jövődre, máris jobban bejössz nekik.

9. Romantika

Bizony, még a fiúk is vágynak néha a romantikára, és ezt persze a párjuktól szeretnék megkapni. Nagyon szeretik, ha egy nő képes tüzet és egyben gyengédséget vinni a kapcsolatba – és valljuk be, mi, lányok is erre vágyunk. Nincs ez másképp a férfiaknál sem.

10. Együttérzés

Mindenkivel megesik, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy szerette volna, vagy csak egyszerűen támogatásra van szüksége. A férfiaknak fontos, hogy ilyenkor egy olyan nő legyen mellettük, aki együttérez és törődik velük. Ez egy olyan tulajdonság, ami minden pasi álma.

11. Tisztelet

Fontos, hogy magadat ÉS a párodat is tiszteld egy kapcsolatban. A pasiknak szüksége van arra, hogy a nő éreztesse vele, mennyire felnéz rá és tiszteli őt, ezért ez egy nagyon fontos és egyben vonzó tulajdonság is számukra.

12. Elengedés

Vannak helyzetek, amikor jobb valamit elengedni, mint tovább erőltetni. Ha képes vagy erre, azt a férfiak is értékelik.

Forrás: sassy.hu