Menü Bezárás

15 millió szülésből egyszer történik ilyen: egypetéjű négyesikreknek adott életet az anyuka – videó

Bethani és Tim Webb óriási meglepetésben részesültek, amikor a nőgyógyásznál kiderült, hogy 4 babát várnak egyszerre. Tim majdnem el is ájult ott a rendelőben és Bethani sem akarta elhinni, hogy ez igaz. A sokk után a várakozás aggodalommal vegyes izgalomban telt.

Bethanin császármetszést hajtottak végre, hogy a babákat világra hozhassák. A műtét után a Webb család 4 egypetéjű ikerlánnyal bővült.

Amikor megkérdezték, hogy hogyan érzi magát ezzel a lenyűgöző felfedezéssel kapcsolatban, azt mondta- „Kissé elsöprő erejű volt megtudni, hogy 4 kicsi babáról kell majd gondoskodnom, de minden rendben lesz.”

A Raisingmultiples.org szerint négyes egypetéjű ikrek születésének az esélye külső beavatkozás nélkül, nagyjából 1 a 15 millióhoz és ebben a rikta helyzetben, most a Webb család részesülhet.

Bethani bevalotta, hogy még elég nehéz megkülönböztetnie a kislányokat, így Tim-mel kitaláltak, hogy befestik a körmeiket annak érdekében, hogy azonosítani tudják őket.

A babák jelenleg együtt alszanak egy nagy bölcsőben. Bethani említette, hogy mennyire hiányolják egymást, amikor nincsenek együtt, szóval igyekszik egymáshoz közel tartani őket:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!