Menü Bezárás

1986-ban írta ezt a dalt a feleségének. Még ma is libabőrös leszel tőle, ha meghallgatod!

A szerelem egy fantasztikus érzés! Az apró gesztusok, melyekkel a szeretett személynek kedveskedünk, mindig is óriási jelentőséggel bírnak. Ha megtaláltuk azt az embert, aki bearanyozza a mindennapjainkat, attól sokkal boldogabbak, optimistábbak vagyunk, és még kreatívabbak is! Ezt bizonyítja az alábbi kisfilm, amelynek tartalma évtizedek óta melengeti a szívünket.

Christopher John Davison, akit a legtöbben csak Chris De Burg-ként ismerünk, világhírű énekes és zenész. Munkásságát a fokozott érzelem, a megható előadásmód jellemzi, dalait pedig azért imádják még ma is az emberek, mert annyira őszintén szólalnak meg benne az érzelmek, hogy nincs az a hallgató, akit ne érintenének meg!

A Lady In Red című balladáját Christopher 1986-ban írta, és az Into The Light című nagylemezén jelent meg. Ma ez minden idők legkedveltebb, legromantikusabb és legeladottabb De Burg szerzeménye: több mint 45 millió példányban kelt el. A tartalma pedig jóval többet jelent az ír énekes számára, mint egy csodásra sikeredett szerelmes vallomás…

„A hölgy pirosban” nem más, mint Chris De Burg szíve választottja: a dalban az énekes felidézi a legemlékezetesebb közös pillanatokat, beleértve az első találkozást is, amikor Diane Davison egy gyönyörű tűzvörös ruhát viselt – ez ihlette meg a dallamokat is, melyeket De Burg csodálatos hangja tesz feledhetetlenné!