Menü Bezárás

20 évet fiatalodott az 52 éves, 4 gyerekes anyuka a fodrásznak köszönhetően

Mindannyian tudjuk, hogy már egy egyszerű hajvágás is csodákat tehet, ráadásul, ha ezt egy mesterfodrász végzi, a végeredmény teljesen káprázatos lesz. A nők leginkább egy nagyobb tragédia, válás, haláleset, szakítás után szoktak drasztikus változtatást kérni.

A TYME életmód magazin szerint a fodrászatban eltöltött idő után a nőknek sokkal nagyobb lesz az önbizalmuk, jobb lesz a hangulatuk, és úgy érzik, mintha az egész személyiségük megváltozott volna.

Christopher Hopkins, más néven a Makeover Guy szerint egy jó frizura csodákra képes, éppen ezért is imádja a szakmáját, mert a nők valósággal újjászületnek a keze alatt. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy az 52 éves, 4 gyerekes Minnesotai édesanya, Melissa milyen változáson esett át. A nő egy új karrierbe szeretett volna kezdeni, gondolta, kipróbálja magát Youtuberként, viszont sikeressége érdekében szerette volna, ha kicsit változtatnak a külsején. Szakemberhez fordult, a végeredmény láttán ő maga is alig hitt a szemének.

Az ismerősei imádják, valósággal odavannak az új külsejéért:

– “Te jó ég, Melissa! 30 évvel fiatalabbnak nézel ki. Remélem egy csodálatos utazás kezdődik számodra ezzel a fantasztikus külsővel. Fantasztikusan ragyog a szemed!”

– ”25 évvel fiatalabbnak nézel ki, olyan vagy, mint egy filmsztár!” – álmélkodott mindenki.

Hopkins imádja, hogy az 50 éven felüli nők valósággal kivirulnak, és újjászületnek egy hajvágás után, éppen ezért a munkája teljes feltöltődést jelent számára. Mindig nagyon odafigyel arra, hogy a kliensnek mi állna a legjobban, de ezzel párhuzamosan az éppen aktuális divat elemeit is próbálja érvényesíteni.