Menü Bezárás

2020 horoszkóp: 5 csillagjegy számára ez nagyon sikeres év lesz, az anyagi életük jobb lesz mint valaha

A 2020-as év nyugodt és termékeny lesz egyes csillagjegyek számára, más csillagjegyeknek pedig egy olyan periódus lesz amely tele lesz pozitív változásokkal.

Most pedig lássuk melyek azok a csillagjegyek akik szerencsések lesznek az élet valamelyik területén 2020-ban.

Bak

A Bak számára a 2020-as év nagyon jónak ígérkezik, a csillagok békét, szerelmet, lehetőségeket és pénzt ígérnek számodra, de mindenért meg kell harcolnod. Lesznek olyan nehézségek és akadályok amiket le kell győznöd, de sokat fogsz tanulni mindezekből és ez a jövőben nagy segítségedre lesz. Most lesz itt az ideje annak, hogy komoly döntéseket hozzál, mert ezek a döntések befolyásolni fogják az életedet az elkövetkezendő években.

Ikrek

Az Ikrek számára a 2020-as év főleg szakmai szinten lesz sikeres, legyen szó új stratégiákról, vagy egy új vállalkozás kezdetéről. Mivel az Ikrek nem mindig kitartóak, lehetséges, hogy nem sikerül nekik lenyűgöző dolgokat elérniük, mert időközben néhány kihívás merül fel, de a megfelelő hozzáállással túljutnak mindenen.

Vízöntő

A 2020-as év sok jó dolgot tartogat a Vízöntő jegy szülöttei számára, sok szakmai lehetőségben lesz részük amely maga után vonja a pénzügyi helyzetük javulását is. Olyan új lehetőségek adódnak amelyek segítségével a Vízöntő előrébb léphet szakmai téren. Az egészsége kiváló lesz fizikailag és szellemileg is, a szentimentális élete sem lesz negatív módon befolyásolva. Sok örömben és boldogságban lesz része a családjával és a szeretteivel együtt, ők támogatni fogják.

Bika

A 2020-as évben a csillagok sok jót ígérnek a számodra, tele eredményekkel és boldog percekkel. A szeretteiddel együtt sok örömötök lesz, mert lehetséges, hogy előléptetésben lesz részed a munkahelyeden vagy a vállalkozásod jól jövedelmező lesz. Ugyanakkor lehetőséged lesz arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozz ami mindig is lenyűgözött téged, így lehetőséged lesz a fejlődésre is. A magánéletedben is sok jót ígér ez az év mert a családoddal egyre jobb lesz a kapcsolatod, olyan csendes, nyugodt időszak lesz az életedben amilyen már régóta nem volt. Örülni fogsz a nyugalomnak és a párkapcsolatodnak, még az is lehetséges, hogy megváltozik a státuszod a magánéletben, egy esküvő is kilátásban van.

Halak

A 2020-as év csodálatos lesz a Halak számára, sikeresek lesznek a szakmai életben és az is lehetséges, hogy olyan munkát találnak amire már régóta vágytak. Néhány kellemetlenség várható a pénzügyekben, de mivel szorgalmas, dolgos emberek ezért könnyen legyőzik ezt az akadályt. Óvakodniuk kell a fölösleges kockáztatásoktól azért, hogy ne legyen kellemetlenségük a pénzzel kapcsolatosan.