Menü Bezárás

„25 éves vagyok és van egy 14 éves fiam – az emberek szégyenérzetet akarnak kelteni bennem, mert fiatal anya vagyok”

Egy 25 éves nő elárulta, mennyire szeret fiatal anyuka lenni, és 14 éves „bónusz” fiáról is mesélt.

Courtney Lee Hewitt elárulta, rengeteg kritikát kap az interneten, amiért huszonévesen egy tizenéves fiú anyukája.

A nő courtneyleehewitt néven oszt meg videókat a TikTokon, és ezek közül többen 14 éves „bónusz” fia, Ayden, is szerepel.

„Amikor éppen csak betöltötted a 25-öt, de van egy 14 éves „bónusz fiad” – mondja Courtney az egyik videóban, hozzátéve: „Újra fel kellett vennünk az első közös videónkat – ami csak úgy berobbant, a TikTok teszi a dolgát.” A videót 16 millióan nézték meg.

Fotó: @courtneyleehewitt/TiktokA „bónusz fiú” kifejezés mostohafiút takar, de más kapcsolatokra is alkalmazható, így például Courtney „bónusz anyuka”. Sokan azonban összezavarodtak a videó láttán, és nem értették, pontosan mire utal a nő.

„Mi az a bónusz fiú?” – kérdezte az egyik hozzászóló. Egy másik pedig azt írta: „Azt hittem igazából a te fiad, és azon gondolkodtam, hogy akkor 11 éves voltál, amikor megszületett?”

„Sehogy se jön ki a számítás. Valaki segítsen megérteni” – állt egy harmadik hozzászólásban.

Fotó: @courtneyleehewitt/TiktokCourtney egy következő videóban válaszolt a mostohafiával kapcsolatos kérdésekre, többek között erre is: „Nem értem, mit takar a bónusz fiú kifejezés. El tudnád magyarázni? Csak mostanában kezdtem el nézni a videóidat, de imádom őket. Ne haragudj, ha ezzel megsértettelek.” Courtney erre így válaszolt: „Nem sértettél meg, szeretem, ha kérdéseket tesznek fel nekem. A bónusz anyaságot ki kell érdemelni, a mostohaanya csak valaki, aki hozzámegy az apához.”

Ezt a videót több mint 232 ezren látták, és amikor a felhasználók megértették, mire utalt korábban, számos pozitív hozzászólás kapott.

„Tetszik ez a bónusz anya kifejezés, jól hangzik” – írta az egyikük. „Nagyon kíváncsi voltam. Örülök, hogy választ kaptam” – tette hozzá egy másik felhasználó. „A bónusz fiú/anya kifejezés jobb, mint a mostohafiú/mostohaanya” – értett egyet egy harmadik.