Menü Bezárás

4 csillagjegy, aki tovább küzd egy “rossz” kapcsolatért, mint kellene

Bizonyos csillagjegyeknek nehéz az elengedés. Valamilyen sajátságos okból ők tovább küzdenek egy rossz kapcsolatért, mint kellene.

Rák

Szeretsz másokról gondoskodni. Jobban törődsz az ő boldogságukkal és jólétükkel, mint a sajátodéval. Ez az oka annak, hogy mindig rossz kapcsolatokban találod magadat. És itt jön a képbe a csapda: nem akarsz elhagyni valakit, akiről úgy gondolod, szüksége van rád. Nem akarsz elsétálni valakitől, aki rászorul a gyengédségedre, a lágy szívedre és a nagylelkűségedre.

Aggódsz amiatt, hogy mi lenne vele nélküled. A segítséged nélkül. Túl sokáig maradsz benne egy rossz kapcsolatban, mert úgy érzed, ez a helyes. Úgy érzed, kötelességed megmenteni a másikat.

Oroszlán

Makacs vagy. Nem szereted beismerni, amikor tévedsz. Gyűlölsz feladni egy olyan kapcsolatot, amibe energiát fektettél. Gyűlölöd annak a gondolatát, hogy túl sok időt pazaroltál egy rossz emberre.

Emellett harcosnak tartod magadat. Éppen ezért mindent megteszel azért, hogy a rossz kapcsolat működjön. Áldozatokat hozol. Erőfeszítéseket teszel. Küzdesz, hogy megmenthesd a kapcsolatot, de végül szembe kell nézned a ténnyel, hogy nem tehetsz semmit.

Mérleg

Mindig a legjobbat látod meg az emberekben. Kedves és megbocsátó a szíved. Mindig megadod a második esélyt, mert őszintén hiszed, hogy az emberek képesek megváltozni, tanulni a hibáikból és kihozni magukból a legjobb énjüket.

Sajnos azonban néha túl kedves vagy. Néha túl sok második esélyt adsz. Megengeded az embereknek, hogy átsétáljanak rajtad. Bízol abban, hogy a dolgok végül rendbe jönnek, hogy meglátják a hibáikat, és úgy fognak kezelni téged, ahogy megérdemled. De nem mindenki olyan kedves, mint te. Rá kell jönnöd, hogy bizonyos kapcsolatok okkal szakadnak meg. Ez nehéz neked, mert sosem akarod feladni a reményt. Soha nem akarod feladni a szeretetet.

Skorpió

Ha valakinek kinyitod a szíved és beengeded, sosem akarod elengedni. Azt akarod, hogy örökre veled maradjon. Nem ismered az ideiglenes szó jelentését, ez az oka annak, hogy tovább küzdesz egy rossz kapcsolatért.

Az a fajta ember vagy, aki szerelmes a szeretet gondolatába. Mindennél jobban akarod, hogy a kapcsolatod működjön. A szakítás gondolata teherként nehezedik rád. Ezért általában nem szakítasz. Küzdesz tovább, pedig tudod, hogy nincs esély.