Menü Bezárás

4 jele annak, hogy elhunyt szeretted lelke a közeledben van!

Mérhetetlen fájdalmat érez az, aki eltemeti szerettét. Bizonyos spirituális ismeretek és tanítások szerint attól, hogy valaki fizikálisan távozik az élők világából, még nem feltétlenül megy el teljesen.

Ha volt már tapasztalatunk ezzel kapcsolatban, vagy ismerünk olyat, aki hasonló beszámolókat tartott, akkor mindenképp érdemes elhinni. Mutatunk most 4 példát arra, amikor halott szerettünk lelke még körülöttünk van, de mi ezt csak az alábbiak szerint érzékeljük!

1. Érezzük az illatát

Egy kedves ember elvesztése után vannak, akik arról számolnak be, hogy időnként valahonnan előjönnek olyan szagok, illatok, amelyek az elvesztett személyhez köthetők. Például egy parfüm, vagy dohányillat, és ezek annak ellenére jönnek elő, hogy az illető ruháit, tárgyait már rég kidobták. Ezen illatokat az elhunyt részéről küldött üzenetekként is értelmezhetjük, aki azt szeretné, hogy érezzük az ő közelségét.

2. Megjelennek az álmainkban

A szellemek, lelkek leggyakrabban az álmainkon keresztül tudnak kapcsolatba lépni velünk. Álmodás közben az elménk jobban rá tud hangolódni a tudatalattiban zajló eseményekre, és ez az oka annak, hogy ilyenkor elhunyt szeretteinkkel álmodunk, beszélgetünk velük.

3. Szokatlan gondolatok

Nem kell megijedni, ha néha valamilyen furcsa, szokatlan gondolat fészkeli magát be a fejünkbe, amit nem tudunk megmagyarázni. E mögött is elhunyt szerettünk állhat.

4. Érintés, simogatás

A legtöbb ember a temetés napján annyira el van foglalva a fájdalmával, hogy nem érzi azt, ha az elhunyt szelleme apró kis üzeneteket küld neki, amivel azt szeretné tudatni, hogy jól van, minden a legnagyobb rendben van. Ilyen üzenet lehet egy apró érintés, akár simogatás.