Menü Bezárás

5 életre szóló igazság, amire a lelked azt akarja, hogy emlékezz!

Az időnk 100%-ban avatárként éljük életünket. Van egy egónk, egy személyiségünk, egy történetünk, preferenciáink, ellenszenveink, hiedelmeink, véleményünk, nézőpontunk és tapasztalataink. Ezek az összetevők összefogják „személyedet” és azt, ahogyan önmagad megéled. De mindezeknek az emberi összetevőknek a mélyén van egy, amelyik az összesnek az alapját adja. Enélkül az avatár nem létezne. Ez az összetevő pedig a lélek.

A lélek időtlen, örökkévaló, és határtalan bölcsességgel rendelkezik. A lelket nem tudod önmagadtól elválasztani, de távolinak érzed, ha életedet csak a személyes, egós tudatszintről kormányzod.

Mivel a lélek a bölcs útmutatásért is felelős, mindig azon igyekszik, hogy kapcsolatba kerüljön veled, főleg azokban az időszakokban, amikor nagy szenvedést élsz át.

Íme öt bátorító igazság, amit a lelked üzen neked:

1. Arra vagy teremtve, hogy érezz

Arra vagy teremtve, hogy igazán és mélyen érezz. Ne tartsd vissza a könnyeidet, és ne hidd, hogy ez tehetetlenség és gyengeség, vagy túlságos érzékenység jele, ha önmagad kifejezed. Érezni és megengedni magadnak, hogy az emberi érzések gazdagságát átéld, egészséges. Érezd a szeretetet. Érezd a szomorúságot. Ne ragadj köztes állapotban, miközben ábrándozol. Engedd be magad a pillanatba. Erről szól az élet.

2. Azért vagy itt, hogy az életet megtapasztald

Azért vagy itt, hogy az élet teljességét megtapasztald. Amikor minden elmondatott és megtörtént, nem a bankszámlád, még az anyagi javaid sem fognak érdekelni, még az az üres ház sem, amit magad után hagysz. Csak az fog számítani, hogy szántál-e időt az élet csodáját értékelni vagy sem.

Most élsz. Senki sem tudja miért létezik a Világegyetem, hogyan alakult, miért létezik a tudat, de te itt vagy, ennek a nagy titoknak a termékeként. Élvezd. Éld az életed. Túl rövid ez az utazás ahhoz, hogy ne értékeljük a tapasztalatokat, élményeket, kapcsolatokat és az emlékeket, amiket gyűjtöttünk.

3. Isteni vagy és nem fizikai

Nem a tested vagy. Az vagy, aki a testének és elméjének tudatában van. Az a vászon vagy, amelyre az egó festi magát, és amikor meghalsz, elveszíted „magad”. Örökkévaló, határtalan, időtlen és testetlen vagy. Egy spirituális lény vagy, aki egy kis időre úgy tesz, mintha ember lenne. Bárki is mondta, hogy egy emberi lény vagy, hazudott neked. Egy emberi testben élsz, de nem vagy ember. Sose felejtsd el. Nagy és sok szenvedést meg tudsz előzni, ha megengeded magadnak, hogy isteni részeddel kapcsolatba lépj.

4. A halál egy illúzió

Sosem halsz meg. Hogyan is tudnál meghalni, amikor nincs is olyan, hogy halál? Csak dimenziók közötti átmenet van. Téged, mint a tudatosság egyedi részét, nem lehet elpusztítani. Nincs amitől félni, hiszen nincs amit elveszíteni. Amikor fizikai tested meghal, több leszel, teljesebb, és nem kevesebb.

5. Szeretve vagy

Határtalan szeretettel szeret téged az világmindenség és mindaz, ami azt meghaladja. Lehet, hogy most nem vagy képes ezt érezni, de a fizikai valóság egy másik oldalán létezik egy spirituális családod és barátaid, akik arra várnak, hogy üdvözöljenek téged. Vezetőid vannak és angyalok vigyáznak rád ebben, és mindegyik életben. A Teremtő sokkal jobban szeret téged annál, amit te meg tudsz érteni, hiszen Ő a Teremtő, aki Önmagát általad is megtapasztalja. Nemcsak szeretve vagy, hanem te magad vagy a Szeretet.