Menü Bezárás

5 ok, amiért a vonzó emberek gyakran egyedülállók

Azt hihetnénk, hogy vonzónak lenni egész más szintre emeli az életünket, hogy a vonzó embereknek mindent ezüsttálcán kínálnak, kedvezményeket, ingyenes holmikat, sőt még munkát is. Egy álomférfit vagy -nőt is könnyebb találni annak, aki vonzó. De akár hiszed, akár nem, még a szép embereknek is megvannak a maguk küzdelmei az életben.

1. A szépségük ijesztő.

Sokkal könnyebb egy átlagos kinézetű emberrel beszélgetni, mint egy lenyűgöző szupermodellel, akit egész más kategóriába sorolunk, mint magunkat. A férfiak nehezebben elegyednek beszélgetésbe egy gyönyörű nővel, a lányok pedig felszabadultabbnak érzik magukat egy átlagos fiú társaságában. Sokan kifejezetten elkerülik az ilyen helyzeteket, mert félnek a visszautasítástól és attól, hogy csökkenni fog a magabiztosságuk. Úgy érzik, ha egy nagyon vonzó ember van a közelükben, azzal jobb nem is próbálkozni.

2. A megcsalást feltételezik róluk.

“Ők mind játszanak.” “Úgy vonzzák a férfiakat/nőket, mint cukor a hangyákat.” vagy “Nem akarnék folyton féltékeny lenni rájuk.” És ez csak néhány dolog, amit az emberek a nagyon vonzó férfiakról és nőkről feltételeznek. Sokan aggódnak amiatt, hogy a túl jóképű párjuk vajon hűséges marad-e hozzájuk. A kevésbé vonzó férfiak a hiányosságaikat kedvességgel ellensúlyozzák, amitől a nők értékesebbnek érzik magukat.

3. Mindenki azt hiszi róluk, már úgyis foglaltak.

A legtöbben nehezen hiszik el, hogy egy nagyon vonzó ember egyedülálló is lehet. Emiatt nem is gondolnak arra, hogy közeledjenek egy álomférfihoz vagy álomnőhöz. Amikor pedig rájönnek, hogy az illetőnek senkije sincs, még mindig nehéz a dolguk, hiszen a szépsége máris megijesztette őket. Micsoda ördögi kör!

4. Bizalmi problémáik vannak.

A gyönyörű nőkben általános aggodalom, hogy a párjuk csak azért van velük, hogy dicsekedjen a barátai előtt. A szép embereket gyakran a külsejük alapján ítélik meg, a személyiségük sokszor háttérbe szorul. Gyakran csak azért kedvesek velük, mert meg akarják hódítani őket az átlagon felüli kinézetük miatt.

5. Sznobnak tűnnek.

Ez főleg akkor fordul elő, ha az illető vonzó és félénk egyszerre. Egy internetező osztotta meg a következő történetet: “Elmentem egy barátomnak segíteni egy eseményen, és rengeteg emberrel találkoztam. Kedvesen beszélgettem velük, majd leültem egy olyan helyre, ahol senkit nem zavarok, hiszen mindenki nagyon elfoglalt volt. Később a barátom mondta, hogy mindenki arrogánsnak hitt, mivel mindenkitől távol ültem.”

Szerinted milyen egyéb okok miatt maradnak szinglik a nagyon vonzó emberek?