Menü Bezárás

6 család, ahol aztán zajlik az élet

Egy család mindennapjaiban előfordulhatnak hullámhegyek és hullámvölgyek egyaránt, de vannak olyan családtagok, akik még az utóbbi esetben is képesek humorral és iróniával hozzáállni ahhoz, amit az adott helyzet hoz a számukra.

1. Mindkét családnak megvannak a maga karácsonyi szokásai. Kíváncsiak lennénk, hogy abból mi sülne ki, ha a két család együtt karácsonyozna.

2. Mindig jól szórakozok, amikor anyától és apától kapok egy közös ajándékot, ugyanis amikor kicsomagolom, az édesapám minden alkalommal pont ugyanúgy meglepődik, mint én.

3. A gyerekeink játékból felöltöztették a macskánkat. Amikor a férjem hazajött a munkából, majdnem hátraesett az ajtóban, amikor megpillantotta.

4. Rokon: Minden egyes családi összejövetel alkalmával azt látom, hogy folyton forgatod a szemeidet és mindenféle fejeket vágsz.

Én: Ha nem lennél itt, akkor nem lenne ez…
Rokon: Akkor nem csinálnád?
Én: Nem, akkor nem látnád.

5. Úgy tűnik, hogy a férjnek egy kicsit meggyűlt a baja a modern technológiával.

6. A 4 éves kisfiam úgy éjjel 2 körül arra ébredt, hogy fura hangokat hall, ezért óvatosan kilopódzott a szobájából, és rámnyitott, amint én éppen jégkrémmel tömtem a fejemet a nyitott hűtőajtó fényében. Nem volt mit tenni, neki is adtam egy tálkával, és a lelkére kötöttem, hogy ez maradjon a mi kis titkunk, ne mondja el anyunak. Nos, annyi eszem már nem volt, hogy az éjszakai kis bűnözés után elmossam a tálat, ezért másnap reggel, amikor a feleségem meglátta, számonkérően megkérdezte, hogy ki evett sunyiban jégkrémet, és mielőtt még bármit is mondhattam volna, a kisfiam felkiálltott:

– Nem én és apa voltunk az éjszaka!