Menü Bezárás

6 csillagjegy, akikre nagy szerencse és sok-sok öröm vár májusban!

A sikeres, és teljes élet titka abban is rejlik, hogy mennyire vagyunk szerencsések. Vannak olyan emberek, akik igen szerencsés csillagzat alatt születtek, bármibe is kezdenek, minden sikerül nekik. Nézzük, májusban kiknek kedvez a szerencse!

Rák

A Rák csillagjegyű személyek nagy része egész életén át különleges szerencsében fog részesülni. Májusban leginkább azonban a szerelemben lesz a legszerencsésebb. Kezdetben úgy tűnik, hogy csak a nem megfelelő személyekkel hozza össze a sors, azonban, ha türelmesen vár, akkor találkozni fog azzal az emberrel, aki mellett megtalálja a tökéletes boldogságot. Ezután annyira jól fog alakulni az élete, hogy alig hiszi el ő maga is. Amit csak eltervez, minden sikerülni fog! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyű személyek leginkább anyagi téren lesznek szerencsések májusban. Azonban ahhoz, hogy sikereket érjenek el, nem csak szerencsére, de kitartó munkára is szükségük lesz. A Vízöntőknek igazán fontos az anyagi biztonság, és, ha egyszer tele van a pénztárcájuk, na meg a bankkártyájukon is jó sok pénz van, akkor számukra nem létezik lehetetlen. Ilyenkor nagyon kedvesek, adakozóak, és tettrekészek lesznek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz

Nagyon szerencsés lesz ebben a hónapban, aki a Szűz csillagjegyben született. A kemény munka gyümölcse azonban csak sokkal később érik be, de tudja, hogy megéri várakozni. Egyszerre lesz sikeres, kiegyensúlyozott, és elégedett. Ez a harmónia pedig kívülről is meg fog látszani rajta, környezete el lesz ragadtatva szépségétől, ragyogó energiájától. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek

Az Ikrek a testi, és lelki egészségben mondhatja magát igazán szerencsésnek. Egész idős korában is hihetetlenül egészséges lesz, egyáltalán semmilyen betegségre nem fog panaszkodni. Ehhez persze nem csak szerencse kell, de az is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra. Érdemes elkezdeni most az odafigyelést, ha betart néhány alapszabályt, akkor egész életében boldog, és kiegyensúlyozott lesz. A májusi hónap pont kedvező lesz egy új élet megkezdésére. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg

A Mérleg csillagjegyű személyek az emberi kapcsolatokban lesznek szerencsések, ami azt jelenti, hogy kerülni fogják őket az akadályozó, rosszindulatú emberek. Lesz egy pár igazán jó barátjuk, akik mindent megtesznek azért, hogy segítségükre legyenek. Ebben a hónapban számos új, és értékes barátságot köthetnek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán

Leginkább a szerelemben lesz szerencsés az Oroszlán csillagjegy szülöttje. Nehezen találja meg a számára legtökéletesebb személyt, mivel nagyon kritikus, de, ha egyszer rátalál, akkor az övék lesz a legboldogabb párkapcsolat a Földön. Május a szerelem hónapja, ajánlott egy kicsit nyitott szemmel, és szívvel járni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!