Menü Bezárás

6 dolog, amit egy férj soha nem mond a feleségének, ha valóban szereti

A nők többsége jobban érzi magát egy erős férfi mellett, mert az képes arra, hogy megvédje őket minden rossztól. Mindezt értékeli a férfiak többsége, de néhányan közülök egyetlen szóval is meg tudják sérteni a feleségüket.

Ma megismertetjük veletek azt a hat mondatot amelyet egy szerető férj soha nem mond a feleségének.

1. Tudod nem vagy a legjobb háziasszony

Sok nő számára ezek a szavak nagyon rosszul esnek még akkor is, ha az illető hölgy nem a legjobb háziasszony, akkor sem szabadna ilyet mondjon egy férj. Az a feleség aki nem a legjobb a főzésben, próbál tanulni és arra törekszik, hogy jó háziasszony legyen, hogy a legízletesebb ételt tudja elkészíteni a férje számára.

2. Ez a ruha ami rajtad van jobban áll a barátnődnek

Az ilyen szavak arra utalnak, hogy a nőnek problémája van a külsejével, a férfi pedig nem kellene ilyesmit mondjon neki, ha nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolatuk. Egy szerető férj soha nem fog ilyen szavakat mondani a feleségének.

3. Lehet, hogy sportolnod kellene

Egy másik mondat ami arra utal, hogy a feleség, a férj szerint nem néz ki jól, le kellene fogynia néhány kilót. Ugyanakkor a férfi ezt jelzi azzal, hogy ő csak jót akar, fizeti ő a feleség edzéseit azért, hogy az lefogyjon. Lehet, hogy az adott feleség elfogad egy ilyen javaslatot, de akkor is sértve érzi magát.

4. Otthon vagy és nem csinálsz semmit

Egyes férfiak meg vannak győződve arról, hogy csak csak ők fáradnak el az irodában, a munkahelyükön, a feleség pedig aki egy fél napig főzött, takarított elvégezte az otthoni munkát, relaxált és energiával tele kell legyen este mire a férj hazaér. Egy szerető férj soha nem fog ilyet mondani azért, hogy a felesége ne érezze cselédnek magát.

5. Kérlek ne kezdd újra

Egyes férfiak azért használják előszeretettel ezeket a úgy mond varázs  szavakat, mert azt gondolják, hogy így meg tudják állítani a feleség elégedetlenségét. Ez a mondat sértő és azt fejezi ki, hogy a férfi nem veszi komolyan a felesége problémáit. Az a férj aki igazán szereti a feleségét mindig figyelni fog a nő érzéseire és soha nem fog ilyen lekezelően beszélni a feleségével.

6. Így is szeretni foglak

Az a férfi aki ezeket a szavakat kimondja, biztos benne, hogy ez a nő bátorítására szolgál és jót tesz egy az önértékelésének. Egy ilyen mondat pedig sértő egy nő számára mert sok nő komplexusokkal küzd a kinézetét illetően, ezért minden olyan szó amely arra utal, hogy ő nem tökéletes, zavarja. Egy szerető férj nem enged meg magának egy ilyen mondatot, még akkor sem, ha a felesége kinézete messze áll az ő elképzeléseitől, akkor is azt fogja mondani, hogy szerelmem, te vagy a legszebb a világon.