Menü Bezárás

6 jele annak, hogy titokban egy földre szállt angyal vagy, és nem is tudsz róla

Ha valami miatt úgy érzed, hogy különleges teremtés vagy, de konkrétan nem érted, hogy miért van ez, akkor következzen most 6 megerősítő jel, ami segít abban, hogy kiderítsd: te valójában egy földre szállt angyal vagy.

6 jele annak, hogy titokban egy földre szállt angyal vagy, és nem is tudsz róla

1. Rendkívül érzékeny vagy

Te okkal vagy ezen a bolygón. A célod az, hogy jobbá tedd itt az életet. És ahhoz, hogy segíthess másokon, beazonosítsd a problémákat, érzékenynek kell lenned. Mindig megtalálnak a negatív, szomorú, de a lélekemelő pillanatok is, így gyakran érzed egyik pillanatban kimerültnek magad, a másikban meg sírsz a boldogságtól és a meghatottságtól.

2. Szenvedélyesen segítőkész vagy

Ha bárki is segítségre szorul, te ott teremsz. Nem csak átérzed a nehéz helyzetben lévők helyzetét, hanem képes vagy tenni is azért, hogy javulást, pozitív elmozdulást érhess el.

3. Úgy érzed, hogy van egy isteni küldetésed

Egyszerűen azt érzed, hogy egy magasabb célért vagy a földön, hogy jobbá tedd mindenki, vagy a lehető legtöbb ember életét. Ha isteni sugallatra cselekszel, akkor te egy földre szállt angyal vagy.

4. Erős intuícióval rendelkezel

Egyszerűen úgy lettél megteremtve, hogy megérezd, ha valakinek szüksége van valamire, vagy segítségre szorul. Ez számodra a hatodik érzék, ami egy isteni képesség.

5. Szeretsz egyedül lenni

A te közeged a csend, a béke, a nyugalom, ezért ha egyedül kell lenned, nem okoz ez különösebb gondot, mert így tudsz teljesen feltöltődni.

6. A modern irányzatok számodra idegenek

Egyszerűen nem vonzanak a modern dolgok, nem érdekel különösebben a divat, a számítástechnika. Akkor érzed jól magad, amikor emberek között lehetsz, akik figyelnek egymásra, szeretik, segítik egymást. A jókedv, a barátság, az emberség az, ami fontos számodra.