Menü Bezárás

61.-ik házassági évfordulóját és a 100.-ik „unokájuk” születését ünnepli az idős pár

Néhányan úgy gondolhatjuk, nagy családunk van, de Zangerék most alaposan feladják a leckét!

Leo és Ruth 61 éve házasok, és rengeteg unokájuk, valamint dédunokájuk van. Úgy értjük, tényleg rengeteg! A 100-ik „unoka” születésekor 53 unokájuk, 46 dédunokájuk és 1 ükunokájuk volt, ez összesen 100 „unoka”, mostanra pedig ez a szám már 102-re növekedett. A párnak 12 gyereke született.

Leo minden egyes leszármazottját Isten áldásának tekinti. Viccesen még azt is hozzátette, hogy a családjuk akár saját várost is alapíthatna.

Az illinoisi pár 1956-ban házasodott össze, és a családjuk azóta folyamatosan gyarapodott. És bár a nagy családoknak általában nehézséget okoz mindenkit összegyűjteni egy összejövetelre, ebben a családban nagyon szorosak maradtak a kapcsolatok.

Azért nem minden nehézség nélkül tudnak összegyűlni mindannyian egy helyen. Egy egyszerű családi összejövetel is megszegheti a tűzvédelmi szabályokat, ha az épület nem elég tágas. Emiatt gyakran bérelnek nagyobb létesítményeket családi rendezvényekre.

Az étel mennyisége (és az elkészítésre szánt idő és energia) pedig, amire ennyi embernek szüksége van, szintén döbbenetes. Előfordult már, hogy a család megevett 50 font (több mint 22 kg) sonkát egy étkezés alatt. Ezen nem is csodálkozunk!

Zangeréknek annyi unokájuk és dédunokájuk van, hogy nem is tudták, hogy már a századikhoz közelednek, amíg valaki el nem mondta nekik. Két unokájuk egy kis barátságos versenyt is tartott, hogy melyiküknek sikerül világra hozni a 100-ik utódot. Így aztán ők gondosan követték a számokat.

Zangerék vidám társaságnak tűnnek, akikkel kellemes lehet együtt tölteni az időt. Donna Zanger a család „történésze”, aki észben tartja a fontosabb eseményeket és híreket.

Zanger nagymama és nagypapa pedig minden újabb unokának és dédunokának ugyanúgy örülnek, mintha az lenne az első. Ez tartja őket fiatalon!

Zangerék igazán tudják, mennyire fontos is a család.

Tudj meg többet Ruthról és Leóról, valamint a leszármazottaikról az alábbi videóban. Oszd meg a történetüket a szeretteiddel is. Valószínűleg nehezen hiszik majd, de a videó bizonyítékkal szolgál.