Menü Bezárás

„72 éves vagyok, de az emberek azt mondják, húsznak tűnök – sokan irigykednek rám”

Mindenki szeretne néhány évet letagadni a korából, de nem mindenkinek hinnék ezt el. Azonban van, akinek ez zsigerből megy, és oly briliáns a genetikája, hogy meg se mondják róla, valóban hány esztendős! Keiko Guest egy az ilyen szerencsések közül: 72 éves, de jóval fiatalabbnak gondolják. A teste sem árulja el a korát, a bőre sem megereszkedett. Nem csoda, hogy a trollok irigykednek rá.

Keiko azt állítja, soha senki nem találja ki a valódi korát, mivel az emberek mindig azt hiszik, hogy a húszas éveiben jár. Öt évtizeddel fiatalabbat mutatni a valódi életkornál azért nem akármi! De tény, hogy Keiko Guest szuper fitt, és valóban nincsenek rajta a korára utaló árulkodó jelek.

„72 éves vagyok, de az emberek azt mondják, húsznak tűnök - sokan irigykednek rám”

Nyugdíjas, nincsenek gyerekei, jelenleg egyedülálló, és heti két-három órát tölt tornával, tánccal, balettel és súlyzós edzéssel. Keiko azonban nem hiszi, hogy fiatalos ragyogása az edzésprogramjának köszönhető – szerinte a külsejének titka a növényi alapú étrend és az alkohol kerülése.

“Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Nem azért mutogatom a testemet, mert hiú vagyok, hanem mert jól érzem magam, és nagyon keményen megdolgozom érte. Az emberek azt mondják, hogy a koromhoz képest remekül nézek ki, de nem környékeznek meg a férfiak, mivel messzire elkerülöm a bárokat” – nyilatkozta Keiko.

“Teljesen jól elvagyok férfi nélkül is az életemben. Ehelyett inkább magamra koncentrálok, és magamért és az egészségemért teszek dolgokat. A fittség megőrzése a 30-as éveim óta prioritás számomra, és ezután is így lesz” – tette hozzá az örök fiatalság megtestesítője.

Azért zárójelben meg kell jegyeznünk valamit: az, hogy Keiko ennyire kirobbanó formában van, kicsit a modern orvoslásnak is köszönhető. A nő ugyanis nem tagadja, korábban már próbálkozott botoxszal, 50 évesen pedig egy arcplasztikán is átesett.

Azt azonban kategorikusan kijelentette, hogy a teste többi része kizárólag a fitnesz iránti elkötelezettségének és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően olyan amilyen.

“Többnyire igyekszem minden nap valami nyerset enni. Azt hiszem, ez leginkább a mértékletességről szól” – árulta el a titkát Keiko Guest.

„72 éves vagyok, de az emberek azt mondják, húsznak tűnök - sokan irigykednek rám”

A tinikülsejű „nagyi” rengeteg figyelmet kap a világhálón, közel félmillió követője csüng a megosztott videóin, a kommentelők pedig túlnyomórészt csak ámulnak rajta, és valódi “inspirációnak” nevezik.

Egy személy így nyilatkozott: “Kislány, te nem vagy 72 éves, inkább 22.” Egy másik pedig ezt írta: “Nem nézek ki ilyen jól, pedig 35 éves vagyok. Hajrá kislány!”

Vannak viszont, akik megvetik a nőt, amiért fiatalabbnak akar látszani. Sokan kritizálták a testét, néhányan azt mondták neki, hogy “legyen méltóságteljes” és viselkedjen a korának megfelelően – de a nő ezeket a megjegyzéseket csak a “féltékenységnek” tudja be.

“Sajnos rengeteg gyűlöletet kaptam olyan emberektől, akiknek szükségük van arra, hogy kifejezzék a rosszallásukat velem szemben. Én ezt a féltékenységnek és a korosztályi megkülönböztetésnek tulajdonítom” – mondott véleményt az őt kritizálókról Keiko.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keiko Guest (@keikoguestofficial) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keiko Guest (@keikoguestofficial) által megosztott bejegyzés