Menü Bezárás

74 Évesen Kritizálták Öltözködése Miatt – Az Elképesztő Válasz, Amivel Lehengerelte Kritikusait

A 74 éves Colleen Heidemann minden sztereotípiát lerombolva bizonyította, hogy nem az életkor határozza meg az öltözködésünket. Tiktokon több mint 340.000 követője van, akiket gyakran lep meg olyan szettekkel, amire a legtöbben azt mondanák, már nem neki való. Ám ez az elképesztő hölgy nem áll le, és a legjobb választ adja azoknak, akik kritizálják az öltözködése miatt.

Az egykori légiutaskísérő közel 70 évvel ezelőtt kezdte modellkarrierjét. Mára a közösségi média egyik sztárja lett, irigylésre méltó alakját stílusos ruhákban mutatja meg, valamint fitnesz és szépségvideókat posztol. Rövid szoknyák, szakadt farmernadrágok, tűsarkak és bikinik – Colleen bizonyítja a világnak, hogy bármelyik nő képes lépést tartani a trendekkel, és tud lenyűgözően kinézni.

Colleen sokaknak jelent inspiráló erőt. Rengeteg rajongója van, akik támogatják és dicsérik magabiztosságát. Egyikük azt írta neki: “Káprázatos vagy és egyértelműen kortalan!” Egy másik ezt kommentelte: “Te inspirálsz! 60 leszek júniusban, és nem vagyok hajlandó a ‘koromhoz illően’ öltözködni!”

Colleen tisztában van vele, hogy sokan kritizálják. A negatív megjegyzésekre egy videóban válaszolt, ahol éppen fürdőruhában van. “Ez a fürdőruha egyáltalán nem illik a koromhoz. legalábbis ezt mondják. Én viszont azt mondom: Viseld, ami jól esik!” Majd hozzátette: “Mindenkinek bikiniteste van!”

Egy mási népszerű videójában, mikor miniszoknyát és combcsizmát visel, azt mondja: “Ne hagyd, hogy mások döntsenek feletted. Erősek vagyunk. Nem vagyunk láthatatlanok. Az én koromban úgy öltözöm, ahogyan akarok.”

Colleen motiváló szavai és magabiztos hozzáállása nyilvánvalóan nagy hatással van a nőkre. Megmutatja nekik, hogy az öregedéstől nem kell félni, csak az számít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ez már elég ahhoz, hogy úgy ragyogjunk, mint Colleen.