Menü Bezárás

79 év után találkozott ismét a testvérpár, akiket gyerekként elszakítottak egymástól

Ezt a testvérpárt még egészen pici korukban szakították el egymástól és szüleik akkor sosem gondolták volna, hogy sorsuk valaha is újra keresztezheti egymást. Most, közel nyolc évtizeddel később a testvérpár újra egyesült, leírhatatlan boldogságukat semmi sem képes szavakba önteni.

79 év után találkozott ismét a testvérpár, akiket gyerekként elszakítottak egymástól

A New Jerseyben élő testvérpár megható története még tavaly kapott szárnyra, mivel közel egy emberöltőnyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra láthassák egymást, miután gyerekkorukban elszakították őket egymástól. Bill Cordes és Robert Wilson sorsa viszont újra egybefonódott.

Tulajdonképpen Bill, a nagyobbik testvér, visszaemlékezései nyomán indult el megkeresni öcsét, hiszen kristálytisztán emlékszik arra, amikor egy nap néhány ember a házukba betoppanva elvitte az akkor 4 hónapos kisöccsét. Bill azonnal kérdezősködni kezdett az édesanyjánál, aki azzal nyugtatta, hogy Robert jó kezekben lesz, nincs ok az aggodalomra.

Ahogyan Bill visszaemlékszik, szinte mindent megtett annak érdekében, hogy a kisöccsét visszaszerezze, de már késő volt. Az édesanyja aláírta a papírokat és Robert nevelőszülőkhöz került.

Így történt, hogy ennek a testvérpárnak teljesen ellentétes pályán indult az élete. Az idő múlásával viszont mindketten megházasodtak és saját családot alapítottak, de sosem feledték, hogy valahol a testvérük még titkon azon reménykedik, hogy valaha is újra láthassák egymást.

Bill unokája, Dana közel húsz évig kutatta, hogy merre lehet a nagybátyja, mivel nagyon bántotta, hogy nagytatája azóta sem találkozhatott a testvérével.

Miután elvégezték a felmenőkre vonatkozó DNS tesztet, Dana leszűkíthette a keresési kört, ezután Arizonában bukkantak Robert nyomára. Dana azonnal megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, de Robert sokáig nem válaszolt, mígnem Danának sikerült meggyőznie, hogy hozzanak össze egy találkozót.

Az első találkozás mindenkinek könnyeket csalt a szemébe, és a testvérek azonnal mesélésbe kezdtek.

„Minden szavára kíváncsi vagyok ennek az embernek” – mondta Bill.

„Annyira örülök, hogy sikerült, még mielőtt túl késő lett volna!” – tette hozzá Dana, aki nélkül a testvérpár sosem láthatta volna újra egymást.