Menü Bezárás

8 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

1. Nagyon büszke rád

Az ismerőseinek mindig dicsekszik veled, mindegy, mivel kapcsolatban. Például kapsz egy előléptetést a munkahelyeden, ő pedig nagyon büszkén újságolja el a családjának vagy a közeli barátainak, milyen ügyes barátnője van.

2. Mindig elmosolyodik, ha meglát

Ő talán észre sem veszi ezt, de automatikusan elmosolyodik, amikor találkoztok egymással. Nem számít, hogy épp nehéz napja volt a melóban, téged látva rögtön jobb lesz a kedve!

3. Te vagy az első, akinek mindent el akar mondani

Bármi történik az életében, te vagy az, akinek ezt el akarja mesélni. Ez lehet apróság is, akár csak annyi, hogy milyen jót ebédelt a kollégáival – a lényeg, hogy minden részletet megoszt veled.

4. Az ideje nagy részét veled akarja tölteni

Persze neki is vannak barátai, akikkel szeret együtt lógni, de az ideje jelentős részében inkább veled szeretne lenni. Akár kirándulni, akár csak otthon pihenni – számára az a fontos, hogy ezt veled csinálhassa.

5. Mindig gyönyörűnek tart

Reggel felkelsz, fáradtnak érzed magad, a hajad is kócos, a pasid meg nem győzi hangoztatni, milyen gyönyörű vagy. Hidd el, nem hazudik, ő tényleg így gondolja! Mi ez, ha nem igaz szerelem?

6. Nem fél megnyílnia előtted

A férfiak nem szívesen beszélnek a gyengeségeikről és félelmeikről, de ha a pasid őszintén megosztja veled ezeket, biztos, hogy odavan érted.

7. Veled együtt hoz döntéseket

Az egyik haverja kitalálja, hogy hétvégén szervezzetek páros randit, ő pedig előbb megkérdezi, van-e kedved hozzá. Sosem hoz úgy döntést, hogy előtte ne beszélne veled, és mindig közli veled, ha esetleg nélküled csinálna valamilyen programot a barátaival.

8. Tudja, mi fontos a számodra

Nemcsak meghallgat téged, hanem oda is figyel arra, amit mondasz. Tudja, ki a kedvenc színészed vagy mi a kedvenc kajád, és időnként még meg is lep ezzel-azzal. Mindegy, hogy ez csak egy szelet csoki vagy virág, a lényeg, hogy téged akar boldoggá tenni vele.

Forrás: joy.hu