Menü Bezárás

9 dolog, amiben a nagymamának biztosan igaza van

Kár, hogy a fiatalok nem mindig hallják meg.

Idővel mindenki rájön, hogy mennyire jó lett volna annak idején azokra hallgatni, akik nagyobb élettapasztalattal rendelkeznek. Gondolj csak vissza arra, mennyi olyan dolgot mondott nagymamád, amit akkor nem fogadtál meg, de felnőtt fejjel már bánod, hogy nem hallgattál rá.

9 olyan dolog, amit minden nagymama tanácsolna az unokájának!

1. Az idő múlásával nem fogod olyan idősnek érezni magad, mint ahogy azt fiatalabb korodban gondoltad. Mindig a korral együtt változol, abban a pillanatban nem úgy tekintesz magadra, mint arra a felnőttre, akire gondoltál 20-30 éves korodban. Ne rettegj az öregedéstől.

2. Az életben mindig lesznek nehézségek, bizony a családi problémáktól sem fogsz megmenekülni. A felnőtt élet ilyen, el kell fogadnod a problémákkal együtt.

3. Bárki hatalmas változásokat vihet véghez.  Soha ne legyél kishitű.

4. Nagyszerű eredményeket érhetsz el, amikor arra koncentrálsz, amire igazán szükséged van. Ha minden haszontalan dologra elfecséreled az energiád, akkor semmilyen területen nem leszel eredményes. Lépésről-lépésre közelíts a céljaid felé.

5. Ha meg szeretnél valamit kapni, akkor fel kell ajánlanod érte cserébe valamit. A másoknak való segítségnyújtás, a támogatás, és az útmutatás a legnagyobb jócselekedet az életben.

6. Ne próbálj meg mindenkit lenyűgözni. Ha szándékosan akarsz jó benyomást kelteni, az ego pillanatnyi impulzusa szerint cselekszel. Inkább légy hiteles személy, add mindig önmagad!

7. Szórakozz és szórakoztass, legyen kellemes más számára a társaságodban eltöltött idő. Az élet problémáival szemben sokszor az önfeledt nevetés a legjobb fegyver. Örülj tiszta szívedből az életnek!

8. Ne bonyolítsd túl a dolgokat! Az egyszerűség mögött vedd észre az élet nagyszerűségét! Válaszd ki az 5 legfontosabb dolgot és csak ezekkel foglalkozz.

9. Az álmaid mindig csak álmok maradnak, ha nem teszel értük semmit. Ne csak álmodozz, hanem vedd a kezedbe a sorsod irányítását. Kockáztass és harcolj azért, amit el szeretnél érni.

Forrás