Menü Bezárás

9 jel, ami egy nő elhanyagolt külsejére utal!

Nem minden nő egyforma, és nem minden nő egyformán ápolt. És ezt ki kell mondani.

Most 9 olyan jel következik, amelyekre minden nőnek érdemes lenne odafigyelnie, ha szeretné megőrizni ápoltságát.

1. Lenőtt festett haj

Nem előnyös, ha hetekig lenőtt, festett hajjal megy egy nő munkába, sétálni, találkozni a barátaival. Ez igénytelenségre vall. Megtörténhet, hogy az illetőnek nincs pénze hajfestékre, de akkor meg valahogy vágassa le a festett haját, hogy legyen egyforma színű az egész.

2. Töredezett hajvégek

A hajvégek egészségére, ápoltságára is oda kell figyelni, mert igénytelen látványt nyújt egy hosszú hajon a sok töredezett hajvég. Ezen egy fodrász segíthet, aki 1-2 cm-re visszavágja a hajat, így a gond megoldódik.

3. A lepattogzott körömlakk

Inkább legyen természetes a köröm, szépen levágva, mint hogy lakkot csak nyomokban tartalmazzon. Ha nincs ideje egy nőnek, hogy újra fesse a körmeit, inkább a régit távolítsa el, és úgy menjen emberek közé. Ha nem így tesz, igénytelenségre, ápolatlanságra vall.

4. Pattanások

Persze, minden pattanástól képtelenség megszabadulni, de azért vannak módszerek, eszközök, amelyek segítenek a bőr egészségének a megőrzésében, az ápoltságának a megtartásában. Ha meg nagy problémák vannak valakinek az arcbőrével, forduljon bőrgyógyászhoz.

5. Sárgás fogak

Elég kellemetlen látvány, ha egy nő elmosolyodik, és látszik, hogy fogai ápolatlanok, sárgás színűek és meg hiányosak is. Ha valaki szeretné megőrizni fogai fehérségét, és dohányzik, vagy sokat kávézik, akkor érdemes ezekről is leszoknia valamelyest, és forduljon minél hamarabb fogorvoshoz.

6. Régi smink

Nem lehet mindig tökéletes sminkben megjelenni, de arra azért oda lehet figyelni, hogy a két nappal ezelőtti sminket leszedje magáról az illető. Egyrészt nem szép, másrész a bőr egészségére igencsak rossz hatással van.

7. Kiszáradt bőr

Könnyen el lehet kerülni a kiszáradt bőr kialakulását: naponta 2-3 liter vizet meg kell inni, és a rendszeres hidratáló krém használata is sokat segít.

8. Ápolatlan szemöldök

A szemöldök rendszeres szedésével egy nő igazán nő maradhat. Nem szabad hagyni, hogy túlzottan elszaporodjanak a kis szőrszálak a szemöldök mentén, mert az egyszerűen nem nyújt szép látványt.

9. Berepedt ajkak

Nem szép látvány, ha egy nő ajkai kiszáradtak, repedezettek, és még sebek is éktelenkednek rajtuk. Főként télen, érdemes rendszeresen ajakírrel ápolni az érzékeny ajkakat.

Forrás:twice