Menü Bezárás

A 15 éves kislány olyan angyali hangon énekli ezt a francia dalt, hogy tetőtől-talpig libabőrösek lettünk

Fotó: Youtube

A 15 éves Emma Kok énekesnői álmai felé tart, és kivételes bátorságot és lenyűgöző énektudást mutatott be, amikor André Rieu-nak énekelt egy hatalmas hollandiai koncerten. Rieu a dal bevezetésekor elmondta, hogy Emmának “ritka, de szörnyű betegsége van – a gyomra bénult”, ami azt jelenti, hogy nem tud enni, és tápanyagokat közvetlenül a gyomrába vezető csövön keresztül kell felvennie.

Rieu hozzátette, hogy Emma elszántan követi álmát ennek a nehézségnek ellenére, és dicsérte “gyönyörű hangját”. Ezt a különleges hangot Emma Barbara Pravi „Voilà” című dalának előadásával teljes mértékben bemutatta, ahol sima, angyali hangjával lenyűgözte a közönséget.

Bár még középiskolás, Emma ritka kecsességet mutat a színpadon és olyan profin énekel, mint egy első osztályú előadóművész.
Ez nem az első alkalom, hogy Emma meghódította a nagyszínpad közönségének szívét, hiszen 2021-ben, 12 évesen megnyerte a The Voice Kids Netherlands versenyt. A vak meghallgatáson Demi Lovato „Warrior” című dalát adta elő, mind a négy szék fordult meg, ahogy alább látható. Ha végignézed az előadását száraz szemmel, akkor le a kalappal előtted, mert kétségtelenül szívszorító.

Valami van Emma előadásaiban lévő nyers érzelem és őszinteségben, ami nagy reakciót vált ki a hallgatókból, amit jól láthatunk a videóban az őt hallgató közönség tagjainak arcán.

A hallgatók nem győzték dícsérni a kislányt, a hozzászólások között olyanok voltak, mint „a története könnyeket csalt a szemembe; a hangja libabőrt hozott ki rajtam. Milyen kiváló énekesnő”, és „Az, ahogyan ő érzelmeket visz bele, az angyali és erős hangja, a karizmája és a lehetetlennek tűnő hangmagasságok, amiket a végéig elér, még jobbá tette az előadását, mint az eredeti énekesé.”

André Rieu csatornájának videója, amely alább megtekinthető, már 45 milliószor lett megtekintve: