Menü Bezárás

A 82 éves nagyi fülig szerelmes 36 éves férfiba – A fiatal férj az unokája lehetne

A 82 éves Iris Jones elmondása szerint élete legszebb időszakát éli. A nyugdíjas nő őrülten szerelmes egy nála 46 évvel fiatalabb férfiba.

A 82 éves nagy fülig szerelmes 36 éves férfiba - A fiatal férj az unokája lehetne

Iris Jones és Mohamed Ibriham egy éve házasodtak össze, viszont távkapcsolatban élnek, mivel a férfi nem kapott vízumot a belügyminisztériumtól. Közel 10.000 km áll a boldogságuk útjába!

“Belefájdul a szívem, ha arra gondolok, hogy nem találkozhatunk. Az ügyvédem szerint maradjunk pozitívak, reménykedjünk, hogy nemsokára jó híreket kapunk. Nagyon hiányzik Mohamed, szeretném, ha velem lenne itt az Egyesült Királyságban. Ha nem kapná meg a vízumot, vége lesz a világnak. Mintha meghalt volna, de nem halt meg, egyszerűen csak elment” – mondta Iris az első házassági évfordulójuk alkalmával.

“Annyira hiányzik az én drága Irisem” – mondta Mohamed.

A Mohamed vízumáról szóló döntés novemberben születik meg, Iris úgy gondolja, hogy a hatóságok mindent megtesznek azért, hogy ők ketten együtt lehessenek.

“A hatóságok bizonyítékot akarnak, hogy neki is van egy stabil otthona, és ezzel nincs semmi baj, hiszen saját házunk van. Az is érdekli őket, hogy jól tudjon angolul, és ezért le is tette a kötelező nyelvvizsgát. A pénzügyeket is ellenőrzik, 64.000 fontra van szüksége egy távol-keleti férfinak ahhoz, hogy vízumot kapjon. Nekem nincs ennyi pénzem, hiszen nyugdíjas vagyok” – tette hozzá Iris.

Fülig szerelmesek egymásba.

Úgy véli, Mohamed Nagy-Britanniába költözése jót tenne a gazdaságnak is.

“Dolgozhatna a Hinkley Point erőműnél, hiszen képzett mérnök” – véli a nyugdíjas hölgy.

A 81 éves nő és 36 éves párja 2020 novemberében fogadott örök hűséget egymásnak Kairóban. Iris később visszatért Angliába, azóta várja, hogy ismét együtt legyen Mohameddel. A férfi váltig állítja, hogy nem akarja kihasználni idősebb feleségét, és, hogy szerelmük valódi és szent.