Menü Bezárás

A 85 éves férfi 63 év után térdre borult és olyat tett a feleségével, amit senki nem felejt el!

Azt mondják, az igaz szerelem sosem múlik el. Nos, egy 85 éves idős úr bebizonyította a világnak, hogy a szólás igaz lehet. Karl Von Schwarz 63 év után megígérte feleségének, hogy vesz neki egy újabb eljegyzési gyűrűt, ha sikeresen keresztülmegy a műtétjén.

A hölgy pedig pontosan így is tett, így Karl olyat csinált, amitől egyből a figyelem középpontjába kerültek.

Christina Von Schwarz elmondta, hogy a nagyszülei szerelme egymás iránt nem hunyt ki és ennek a nagyapja hangot is adott nemrégiben. Térdre borult és megkérdezte: “Hozzám jössz?”, mindezt 63 év házasság után.

“Tudják, olyan régóta vagyunk már együtt, hogy az életet egymás nélkül el sem tudnánk képzelni.” – mondta Karl.

Karl és felesége Donna 1956-ban házasodtak össze. Még középiskolában találkoztak, ahol azonnal szerelembe estek.

“Igazán fantasztikus emberek. Soha nem találkoztam még hozzájuk fogható párral. Mindenki ilyen kapcsolatra vágyik.” – jegyezte meg unokájuk Christina.

Nehéz idők

Sajnos a pár az elmúlt időben rögös úton ment keresztül. Donna-nak több agyvérzése is volt és szívműtétet is végrehajtottak rajta. Természetesen ez még közelebb hozta őket egymáshoz. Habár most kerekesszékbe kényszerül, Karl számára ugyanaz a lány, akibe egykor beleszeretett.

Karl megígérte Donna-nak, hogy ha átesik a szívműtéten, akkor vesz neki egy eljegyzési gyűrűt. Donna szerencsére gond nélkül hazaért, de nem gondolta volna, hogy Karl állni fogja a szavát.

A lánykérés

A pár ezután elment a helyi bevásárlóközpontba, hogy Donna kiválaszthassa a gyűrűjét. Majd Karl térdre borult és újból megkérte szerelmét, hogy menjen hozzá. Természetesen a válasz ‘igen’ volt.

Karl számára a lánykérés nem volt nehéz dolog…

“Fantasztikus volt és egyszerű, hiszen ő az a lány, akit egész életemben szerettem.” – mondta Karl.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!