Menü Bezárás

„A feleségemnek havi 3,5 millió forint zsebpénzt adok, és eltiltom a házimunkától is, mert megérdemli”

A fiatal férfi úgy véli, hogy a gyermeknevelés mellett ennyi minimum kijár feleségének.

Nem hivatalosan ugyan, de világ legjobb férjének titulálták azt a mindössze 24 éves férfit, aki havonta 10 ezer dollárt vagyis több, mint 3,5 millió forintot ad feleségének, hogy élje az életét miközben még azt is megtiltja neki, hogy házimunkát végezzen. Arturo Pestana itt még nem is állt meg: havonta viszi Amirah Ibrahimot nyaralásokra és a számlákba sem engedi, hogy belefizessen.

A pár a középiskolában találkozott egymással. 12 évesek voltak és Amirah-nak nem igazán jött be Arturo, akinek 6 év könyörgés után adta be a derekát egy randira. A 18 éves Arturo ekkor megfogadta, hogy ezek után soha nem engedi el őt. Ez így is lett: 2023 májusában összeházasodtak, majd született egy közös fiuk is, Thiago, aki mára már 5 hónapos.

A vállalkozóként és kereskedőként dolgozó Arturo életcélja az, hogy Amirah hercegnőként érezhesse magát élete végéig:

Bármit megteszek érte. Nem lesz olyan dolog, amit akarhatna, ugyanis mindene meg lesz. Csak mondania kell mire vágyik és az az övé. Egy szabály van csak: megtiltottam neki, hogy dolgozzon vagy házimunkát végezzen.

– nyilatkozta Arturo. És, hogy miért is? Erre is megvan a válasza:

A világ legnehezebb munkáját végzi, neveli a fiunkat, úgyhogy nem akarom, hogy másra vesztegesse az idejét. 

A havi milliós „zsebpénzt” is épp ezért kapja Amirah, Arturo ugyanis úgy véli, hogy megérdemli ezt a gyereknevelés után.

Ez a pénz nem számlákra van, azt én állom. Csupán impluzív vásárlásokra.

– jelentette ki hozzátéve, hogy ameddig csak képes rá, nem is fogja megengedni magának, hogy felesége más életstílust éljen, mivel ő az ő „hercegnője”.

A pár jelenleg Texasban lakik egy 400 ezer dollár vagyis egy 144 millió forint értékű otthonban lakik, és havonta utaznak New Yorkba, Kaliforniába vagy épp a Bahamákra.

Amirah ugyanolyan munkamániás volt mint a férje, amíg nem lett várandós. Még iskolásként kiépített egy mellékvállalkozást, amelyben használtruhákat árusított. Csapatként dolgoztak együtt férjével, rengeteg businesst építettek fel együtt – írja a DailyStar. Forrás