Menü Bezárás

A férfi azt mondja, azért csalta meg a feleségét, mert meghízott, és már nem találja vonzónak

Egy férfi a Reddit-en őszintén bevallotta, hogy rendszeresen csalja a feleségét, akivel megromlott a kapcsolata, és már nem találja őt vonzónak, mivel az elmúlt években meghízott. Csakhogy a fórum felhasználói körében nem talált megértésre, ahogy azt remélte.

A férfi elmondta, hogy 15 éve házasodtak össze a feleségével, és bár kezdetben boldogok voltak, mostanra nagyon megromlott a kapcsolatuk.

„Utálom a feleségemet. Tényleg utálom őt. Soha ne házasodjatok meg. A 20-as éveink elején kötöttük össze az életünket, és közel 15 éve vagyunk együtt. Az első 7 év elég jó volt. Ő támogatott engem, miközben elvégeztem az orvosi egyetemet, én pedig támogattam őt, hogy elvégezze az üzleti iskolát” – írta.

„Van egy közös gyerekünk, de még csak 4 éves. Teljesen rendben vagyok a válás gondolatával, de a gyerek érdekében szeretnék várni, amíg nagyobb lesz” – magyarázta, hozzátéve, hogy a feleségével igyekeznek csak olyankor veszekedni, amikor a gyerek nincs otthon.

A férfi ugyanakkor azt is bevallotta, hogy már nem vonzódik a feleségéhez, aki az utóbbi időben meghízott, sőt, visszataszítónak találja a külsejét.

„Nem értem azokat az embereket, akik borzalmasan meghíznak, aztán elfogadják a dolgot, mintha ez vonzó lenne” – írta, hozzátéve, hogy szerinte ez „undorító és egészségtelen.”

„Tagadásban élsz, és közben olyan szavakat használsz, hogy jellemezd magadat, mint a „gömbölyded”, „teltkarcsú”, stb.”

A férfi szerint a felesége egy átlagos estén akár két hamburgert is elfogyaszt a tévé előtt ülve, és egyáltalán nem foglalkozik a külsejével. Ezenkívül önzőnek, kapzsinak, nárcisztikusnak és siránkozónak jellemezte a nőt, és azt mondta, egyszerűen az idegeire megy.

„Boldogan megpróbálnám rávenni, hogy eddzen velem (én soha nem engedtem el úgy magamat, mint ő, fitt vagyok és még mindig vonzó). Szándékosan hazudok neki, néha azt mondom, hogy sokáig kell dolgoznom, hogy elmehessek egy kávézóba, és egyedül legyek, olvassak vagy ilyesmi, csak hogy távol legyek tőle” – írta.

A férfi nyíltan vállalta, hogy megcsalja a feleségét, ráadásul nem is csak egyetlen nővel, és egyáltalán nincs bűntudata emiatt. „Valójában nem érzem magam rosszul, hogy lefeküdtem az egyik barátnőjével (aki történetesen jegyben jár), valamint egy munkatársammal, aki szintén férjnél van” – ismerte el, hozzátéve, hogy nem áll szándékában véget vetni a viszonyainak.

A fórum felhasználói azonban egyáltalán nem bizonyultak megértőnek, ahogy azt a férfi remélte, amikor megosztotta a történetét, sőt, határozottan elítélték a viselkedését.

„Szerintem te vagy az, aki nárcisztikus” – írta az egyik hozzászóló. A legtöbben abban is egyetértettek, hogy el kellene válnia a feleségétől, ha ennyire boldogtalanok együtt, mivel ezzel mindkettőjüknek, sőt, a gyereküknek is jobbat tenne.

„A gyerekek rugalmasak. Még csak 4 éves, úgyhogy most még nem fogja teljesen megérteni. De ha idősebb lesz, majd megérti” – írta egy válaszadó.

„A házasságod nyilvánvalóan megromlott, válj el, mielőtt valami igazán rossz történik, és a végén már tényleg csak a gyűlölet marad, és minden problémádért a feleségedet hibáztatod” – tette hozzá egy másik felhasználó is.