Menü Bezárás

A férje otthagyta mikor a nő betegség miatt lebénult – 2 évvel később csak ennyit tud mondani

A férje otthagyta 37 éves nőt pár nappal az agyvérzése után. De kitartásának köszönhetően nem sokkal ezután bosszút állt.

2015 márciusában valami szörnyű történt a 37 éves Riona Kellyvel, írta a The Sun.  A nő hirtelen agyvérzést kapott és lebénult majd tolókocsiba került, mert nem tudott járni.

https://www.instagram.com/p/BPaPlfyDNwT/?utm_source=ig_embed

Az orovosok azt mondták, hogy a 18 hónappal azelőtti baleset miatt Rionának megsérült a gerincvelője és ez okozta a további bonyodalmakat. Semmit nem tudtak tenni érte, sajnos már soha nem fog tudni járni.

Ráadásul 5 nappal később férje elhagyta őt. Igaz, hogy már egy ideje nem éltek békességben, a férj már nem bírta tovább és keresett magának egy másik feleséget. AmikorRionának a legnagyobb szüksége lett volna rá, férje elhagyta. Otthagyta őt a kórházi ágyon és vissza sem nézett. Az édesanya teljesen összetört de szerencsére sok segítséget kapott a szomszédoktól és a barátoktól.

https://www.instagram.com/p/BPdAq2iDpzl/?utm_source=ig_embed

Az idő csak múlt és Riona állapota nem nagyon javult. De végigcsinálta a rehabilitációs programot ami nem volt könnyű számára. Sokszor érezte úgy, hogy befejezi az egészet és nem volt kedve semmihez. De a gyermekeitől kapott szeretet segítette őt tovább útján.

– Napról napra erősebb lettem és négy hónap múlva elhagyhattam a kórházat, mesélte Riona a The Sun-nak.

https://www.instagram.com/p/BPgBlRODJJI/?utm_source=ig_embed

De a harcnak nem volt mág vége. Azért mert hazamehetett, nem jelentett azt, hogy már nem kellett semmit tennie. Gyógytornászával Keith Mason-nal gyarkorlatokat végzett hetente többször is.

– Először 25 perbe telt míg megtettem 16 lépést felfelé, aztán ugyanennyi időbe telt lejönni a felső emeletről. De úgy döntöttem a gyerekeim miatt folytatom.

https://www.instagram.com/p/BXGctpvH1f3/?utm_source=ig_embed

Riona és gyógytornásza Keith sokáig együtt dolgoztak és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Aztán egy idő után rájöttek, hogy egymásba szerettek, és úgy döntöttek hogy, közösen folytatják életüket.

https://www.instagram.com/p/BYg4ITQH08L/?utm_source=ig_embed

Rionának még sokat kellett edzenie de ma már tud járni valamennyire és részt vett két tolókocsis maraton versenyen is.

Csak egy dolgot tud hozzátenni a történtekhez:

– Ha visszatekintek, ez volt a legjobb dolog, ami történt velem.

Mi pedig csak egyetérteni tudunk vele.