Menü Bezárás

A fiú titokban házat vesz – mikor szülei megtudják mi a meglepetés csak sírni tudnak

LeJuan James jelenleg egy igen képszerű fiú akinek saját YouTube csatornája van, sokan dicsérik őt humora miatt.

Egy ideig azonban senki sem tudta, ki is valójában az a LeJuan James.

A fiú azt mondtak, nagyon sok mindent köszönhet szüleinek, akik már 33 éve házasok. Az ő segítségük nélkül ma nem lenne ilyen ismert..

Az elmúlt években a szülők mindent feláldoztak azért, hogy LeJuan és testvérei mindent megkapjanak, ami nekik fiatal korukban nem adatott meg.

Ezrét LeJuan egy óriási meglepetést talált ki amivel szüleit megörvendeztette.

LeJuan ismertsége előtt a szülők nagyon sokat dolgoztak.

A család egy idő után Puerto Rico-ból az Egyesült Államokba költözött. A szülőkre itt is sok munka várt.

LeJuan édesanyja az irodákban takarított, Disney World-ben dolgozott. Este vagy éjszakánként pedig egy sokáig nyitvatartó gyógyszertárban dolgozott, pénztáros volt. A fiú apja a Burger King-nél dolgozott szerelőként, ő is sokszor vállalt éjszakai munkát.

A fiú nem mondta szüleinek, de nagyon büszke volt rájuk.

Most, hogy a fiúnak már jó ideje felfelé ívelt a karrierje, megvalósította egyik gyerekkori álmát. Gyerekkora óta azt szerette volna, ha szüleinek szép új háza lenne és ezt ő meg tudná nekik venni.

Elérkezett az idő, amikor ez az álom valóra vált és a fiú valóban meg tudta venni azt a szép házat. Bekötötte szülei szemét és elvitte őket egy kertvárosi negyedbe.

A szüleinek fogalma sem volt mi történik. Először arra gondoltak, hogy fiuk vett egy házat és azt akarja nekik megmutatni, de aztán megtudják, hogy ez a ház az övék.

Nagyon megható pillanat ez, a család soha nem fogja elfelejteni ezt az óriási meglepetést. LeJuan sem tudja visszatartani könnyeit.

Mekkora meglepetés ez a szülők számára! Nagyon szép látni azt, hogy a fiú így köszön meg szüleinek ezt a rengeteg munkát! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a család a legfontosabb a világon!