Menü Bezárás

A házaspár utazás közben egy fura dolgot pillant meg az út szélén, de amikor közelebb mentek, nem akarták elhinni, amit láttak

Aki járt már Las Vegasban, az tudja, hogy mindenféle furcsa és csodálatos látványra számíthat, de egy átutazó pár kénytelen volt félreállni az út túloldalán, egy megdöbbentő látvány miatt.

A sivatag melletti forgalmas autópályán a pár nem hitt a szemének, mikor megpillantották a gyereket.

A házaspár műszerfali kamerája rögzítette azt a pillanatot, mikor a férj pánikba esett hangon felkiáltott: “Az ott egy kisgyerek? Kapcsold be a villogót!”

A férfi elismételte feleségének, hogy “kapcsold be a villogót”, aki zavarodottan vezetett.

Le kellett húzódniuk az út másik oldalára, hogy ellenőrizhessék, nem valami délibábot látnak-e. De sajnos nem, ott az út szélén egy kisgyerek imbolygott a kerékpárján.

A gyermek oktatóbiciklin ült, amelyen nincsenek pedálok, és amely megtanítja a kisgyermekeket a kerékpáron való egyensúlyozásra, mielőtt tovább lépnének a következő fokozatra.

A kamera felvételein látszik, ahogy a férj kiszáll az autóból, és tárt karokkal a gyermek felé indul, miközben a felesége mindent megtett, hogy elzárja a forgalmat, nehogy valaki megsérüljön.

Egy másik autós félreállt és hívta a rendőrséget.

Fura látvány volt

Mikor a másik sofőr megkérdezte, hogy a közeli lakóparkban lakik-e, a fiú bólintott.

A házaspár házról házra járt a környéken, és megkérdezte az embereket, hogy tudják-e, kinek a gyerekéről van szó, ekkor találkoztak Matthew Eskridge-el.

“Megkérdezte, hogy tudom-e, kié ez a gyerek, mire én: komolyan mondod?” – mondta Matthew a Fox5 Newsnak.

Nem tudta, hogy ki a fiú, de nem habozott, hogy segítsen megtalálni a gyerek szüleit.

Nem tudták, hogy ki ő

“Mikor kijöttem, az anyuka az utcán futott, és kirohant a kapun, mert látta az út szélén parkoló autókat” – mondta Matthew.

Matthew szerint az anya annyira kétségbeesett volt, hogy elrohant a fia mellett.

“A hölgy aki a biciklit fogta elmondta neki, hogy a fia ott van bent. Így hát visszafordult, és a kocsifelhajtómon találkoztak” – mondta Matthew.

A fiúnak sikerült kijutnia biciklijével a kapun, és átgurult a kétsávos országúton. Az út szélén találtak rá, szerencsére nem sérült meg.

Segítsen tisztelegni azok előtt, akik segítettek abban, hogy ez a kisfiú biztonságban visszatérhessen a szüleihez, és ossza meg ezt a történetet. Kérjük, ossza meg!