Menü Bezárás

A következőket mondta a kihallgatása alatt a tanárát leszúró győri diák: ” Megmondtam neki, hogy megkéselem ha hármast merészel adni a dolgozatomra, mégis megtette! Ekkor úgy döntöttem megmutatom neki, hogy nem csak… „

A következőket mondta a kihallgatása alatt a tanárát leszúró győri diák: ” Megmondtam neki, hogy megkéselem ha hármast merészel adni a dolgozatomra, mégis megtette! Ekkor úgy döntöttem megmutatom neki, hogy nem csak… ”

Mint arról már korábban beszámoltunk, tegnap egy 17 éves győri diák megkéselte a fizika tanárát, mert az hármas osztályzatot adott a dolgozatára. A tanúk állítása szerint, a fiú pár pillanat alatt előkapott egy kést és szúrt.

A tanárnőről egy másik tanuló cibálta le a teljesen elborult gyereket, akit aztán a kiérkező rendőrök vettek őrizetbe. A megszúrt tanárnőt kórházba szállították, és jelenleg is megfigyelés alatt tartják.

A tizedikes diák, a kihallgatása során a következőket nyilatkozta:

” Figyelmeztettem! Megmondtam neki, hogy megkéselem ha hármast merészel adni a dolgozatomra, mégis megtette! Ekkor úgy döntöttem megmutatom neki, hogy nem csak üres fenyegetőzés volt ez tőlem, hanem nagyon is komolyan gondoltam. Nem érdemeltem arra a dolgozatomra hármast! Igazságtalan volt velem szemben, de én igazságot szolgáltattam. Ebből majd tanulni fog! ”

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!