Menü Bezárás

A legerősebb ember is belefárad néha az életbe és szüksége van egy kis pihenésre

Mindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre!

A nagyon erősnek tűnő ember is kimerülhet néha, érezheti úgy ő is, hogy vége, kész, nem bírja tovább. Ilyenkor neki is szüksége van egy kis szeretetre, odafigyelésre, törődésre. Bár eddig ő volt az, aki soha nem tört meg, minden probléma esetén állta a sarat, segítséget nyújtott, vigasztalt, reményt öntött és mindig optimistán szemlélte a világot. Igen ám, de egyszer mindenki elfárad, és szüksége van egy kis pihenésre.

A lelkileg nagyon erős ember is néha kibukik, leül, és megpihen, azonban lehetséges, hogy akkor jön rá, hogy mivel mindig ő volt a tartóoszlop, nincs akire támaszkodjon. A lelkileg erős embernek is szüksége van szeretetre, törődésre, odafigyelésre, gyengédségre, egy erős karra, egy bátorító ölelésre. Az erős ember sem hős, ő is ugyanúgy elfáradhat, csak maximum tovább bírja a harcot. Neki is szüksége van valakire, aki megmenti őt, vagy legalábbis ott áll mellette, ha baj van.

Az erős ember is összeeshet néha, és ez leginkább akkor fordul elő, amikor a fáradtságtól megfeledkezik arról, hogy ő márpedig erős kell legyen. Ilyenkor lesz esendően emberi, és ilyenkor van a legnagyobb szüksége egy szerető társra, vagy egy jó barátra. Ha van melletted egy ilyen nagyon erős személyiség, légy egy kicsit figyelmesebb, ne hagyd, hogy belefáradjon, és lemerüljön.

Gondoskodj róla, öleld át, adj neki szabadidőt, amikor elvégzed helyette a teendőket, és csak kényezteted, hallgasd meg, és mondd el, hogy mennyire szereted.