Menü Bezárás

A mostohaanya hirtelen megállítja az esküvőt: aztán odasúg néhány szót és a 4 éves fiú könnyekre fakad

Emily Leehan (Senior Airman) és Josh Newville őrmester egyaránt az Amerikai Egyesült Államok hadseregében szolgálnak és most úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.

Milyen esküvő az, ahol a házasságot kötők mellett egy kisfiú is fogadalmat kap? Méghozzá nem is akárkitől, hanem mostohaanyjától…

Egyszerre kedves és szívbemarkolóan drámai az az esküvői videó, ami nemrég felrobbantotta az internetet. Esküvői fogadalomból sokat láthattunk már, de ez valami különleges…

Bármennyire is szívfacsaró és egyszerre meg is mosolyogtató az alábbi esküvői videó, felveti a kérdést, hogy miért kell egyáltalán feltenni és aztán az internetre kitenni.

A felvételen Jushua Newville köt házasságot Emily Leehan-nal. A férfinak egy korábbi kapcsolatából már van egy gyermeke, ő a felvételen látható 4 éves kisfiú, Cage. Amikor Emily kimondta a boldogító igent, a fiú nem tudta, hogy ő is kap egy fogadalmat: a kisfiú felé fordulva neki is fogadalmat tett, hogy bár nem ő hozta világra, igyekszik érte anyjaként mindent megtenni.

A NŐ EZT MONDTA A FIÚCSKÁNAK:

“Segítettél, hogy azzá a nővé váljak, aki most vagyok, és igaz, hogy nem én adtam neked életet, de te viszont nagy ajándék vagy nekem az élettől.”

Ilyen szavak hallatán nem csoda, hogy a fiúcska szinte azonnal sírásban tört ki és átölelte apja új asszonyát.

A násznép egy része szintén sírt, másik része viszont furcsa módon nevetett a 4 éves gyermek meghatottságán.

Szerencsére azonban nem tört el nagyon a mécses, és a szertartást követő buliban már Cage is önfeledten bulizott, családja tagjaként.

Milyen gyönyörű szertartás, és időszerű emlékeztető a szeretet erejére.

Ha tetszett a történet, oszd meg másokkal is!