Menü Bezárás

A nagyapa vásárolt egy iskolabuszt, hogy reggelente iskolába vigye 10 unokáját

Doug Hayes a dolgos nagypapák táborát erősíti, hiszen van úgy, hogy tíz unokája egyszerre köti le minden idejét. Éppen ezért, hogy még véletlenül se érezze egyetlen unoka sem, hogy kevesebbet kap az odaadó nagytata szeretetéből, az Oregon állambeli Doug egy igen vagány ötlettel állt a nagy család elé.

A nagyapa vásárolt egy iskolabuszt, hogy reggelente iskolába vigye 10 unokáját

Doug egy saját iskolabuszt vásárolt unokái számára, így már semmi sem tarthatja vissza attól, hogy egyszerre vihesse legkedvencebb unokáit reggel az iskolába. A nagypapa cseles módon múlt év december 22-én állt bele az iskolabuszvásárba, így a nagy ajándékkal az unokák karácsony estéjén szembesülhettek.

A buszt azóta „nagypapi-expressznek” keresztelték el és a boldog nagytata büszkén posztol a remek döntéséről.

A saját iskolabusz ötlete elsőként Doug 59. születésnapján merült fel, ahol felesége, Amy arról faggatta szülinapos férjét, hogy milyen tervek és ötletek lapulnak még a férfi bakancslistáján. Már rögtön az első ötletek között felmerült a saját iskolabusz ötlete, hiszen Doug számára az unokáival közösen eltöltött idő jelenti a mindent.

A busz nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is egy főnyeremény, hiszen így Doug az eddiginél is több időt tölthet unokáival, akik közül vannak, akiket reggel még csak oviba és vannak, akiket már iskolába visz a büszke nagytata a „nagypapi-expressz” fedélzetén.

Hát nem remek ötlet? Kívánjuk, hogy a leleményes nagytata még hosszú évekig szállíthassa reggelente a kis csemetéket.