Menü Bezárás

A nagymama és az unokák közötti szeretet örökké tart!

A nagymamák azok a személyek akikhez bármikor fordulhatunk segítségért, ők soha nem mondanak nemet, az ő bölcsességük és szeretetük határtalan.

Ma elhoztunk nektek néhány olyan gondolatot, amely a nagymamákról szól, ezek az idézetek felhívják a figyelmünket arra, hogy milyen sokat veszítünk, ha elfeledkezünk a nagymamákról.

A nagymama gyengéd ölelésére mindig szívesen emlékszünk, ő minden sikerünket észben tart és elfelejt minden hibánkat és tévedésünket.( Barbara Cage)

A nagymamák olyan aranyos teremtmények akik a saját szükségleteiket a második helyre teszik. A nagymamák különlegesek, mindig találnak időt arra, hogy meghallgassák az unokákat, hogy játszanak velük, hogy állatkertbe menjenek, hogy üljenek és gondolkodjanak, hogy nevessenek, hogy énekeljenek, hogy sétáljanak, hogy olvassanak. Ők mindig találnak időt az unokákra. A nagymamák éjjel, nappal az unokákra gondolnak, még akkor is, ha távol vannak tőlük. Soha sem fogja senki sem úgy szeretni a gyereket mint egy nagymama. (Karen Gibbs)

Az, hogy nagymama légy egy csodálatos tapasztalat, alig egy perce még anya voltál, most pedig a legbölcsebb és legidősebb személy vagy a családban. (Pam Brown)

Mi lehetne csodásabb az unokáknál, akik körülötted szaladgálnak? (Doug Larson)

Kevés olyan kellemes dolog van a világon, mint a nagymama ölelése. Megtörténhet, hogy csak az unoka születése után érted meg azt, hogy mi az igazi szeretet. Minden embernek kell legyen egy védelmezője, számomra ez a személy a nagymamám volt. (Phylllis Theroux)

Amikor a nagymama és a nagypapa elhagyja a házat akkor a fegyelem és a szófogadás kirepül az ablakon. (Ogden Nash)

A nagymama a múlt hangja és a jelen irányzata amit követni kell, ő nyitja meg az ajtókat a jövő felé. (Helen Ketchum)

A nagymama egy olyan különleges és ritka személy akire mindig számíthatsz. A nagymama mindig a legfinomabb ételekkel eteti az unokáit. Amit a szülők megtiltanak, azt a szeretett nagymama megengedi. A nagymama a legnyugodtabb és legszebb gyermekkori emlék. A nagymamák szentek, szeressétek őket és vigyázzatok rájuk!