Menü Bezárás

A nagyszülők 60 év együtt töltött idő után üdvözölték a 100. unokát a családban: “Minél több, annál jobb”

Leo és Ruth Zanger az illinois-i Quincyből 2015. április 8-án üdvözölték 46. dédunokájukat, Jaxton Zangert. A házaspárnak akkor már 53 unokája, 45 dédunokája és egy ükunokája volt, így a 46. dédunoka születésével elérték a mágikus 100-as számot.

Leónak és Ruth-nak 12 gyereke született 1956 és 1984 között, és mire legkisebb fiuk, Joe, 1984-ben megszületett, már 10 unokájuk is volt. További gyerekeik: Greg, Debbie, David, Donna, Steve, Mike, Daniel, Ernie, Matt és Chuck.

A nagyszülők 60 év együtt töltött idő után üdvözölték a 100. unokát a családban: "Minél több, annál jobb"

Donna Lane magára vállalta a „családtörténész” szerepét, és minden fontos eseményt pontosan dokumentál, legyen szó akár a születésekről, házasságkötésekről vagy évfordulókról. Így a család soha nem feledkezik meg a fontos eseményekről.

Leo és Ruth minden gyereküket, unokájukat, dédunokájukat és ükunokájukat ugyanolyan szeretettel fogadta.

„Egyszerűen imádjuk őket, és mindannyian nagyon értékesek a számunkra” – mondták.

A nagyszülők 60 év együtt töltött idő után üdvözölték a 100. unokát a családban: "Minél több, annál jobb"

Hogy mindenki elférjen, a családnak ki kell bérelnie egy egész gyülekezeti termet minden alkalommal, amikor összegyűlnek valamilyen ünnepség alkalmából, és, hogy mindenki jóllakjon, legalább 10 pulykára vagy több mint 22 kiló sonkára van szükségük.

A Zanger család rendkívül összetartó, így mindig együtt töltik a fontosabb ünnepeket, például a hálaadást, a karácsonyt, a húsvétot, az anyák és az apák napját. Ilyenkor mindig figyelnek arra, hogy beosszák, ki mit visz az adott alkalomra.

Ruth és Leo a népes család kapcsán viccesen azt is megjegyezte, hogy akár saját várost is alapíthatnának leszármazottaikkal.

A család többsége jelenleg az illinois-i Quincyben vagy annak közelében él, ahol Leo egy ingatlancég tulajdonosa, amelynek négy fia, egy lánya és két menye is alkalmazottja.

Amikor népes családjáról kérdezték, Leo egyszerűen azt mondta: „A jóisten folyamatosan küldte őket.” Ruth szerint pedig mindig van hely még egy gyerek számára. Fotó: Facebook Forrás