Menü Bezárás

A nő egy évvel a férje halála után beleszeretett a férfi testvérébe – barátaik is kiakadtak a szerelmükön!

A fiatal özvegyet barátok és idegenek egyaránt kritizálták, miután nyilvánosan is vállalta, hogy nem egészen egy évvel férje halála után beleszeretett a férfi testvérébe.

Aaron Smith, Kaitlin Norton férje kábítószer-túladagolásban halt meg, a nő pedig ott találta meg a támogatást és a szerelmet, ahol a legkevésbé számított rá. Kevesebb, mint egy évvel férje halála után beleszeretett a férfi bátyjába, Roryba.

„Nem számítottam rá, hogy a hangja ennyire emlékeztet majd Aaronra. Igazi vigaszra leltem” – magyarázta a 30 éves Kaitlin. Azóta már évek teltek el, és a pár most négy gyereket nevel, akik közül kettő a közös gyerekük.

Amikor először találkozott Kaitlinnel, Rory egyáltalán nem kedvelte őt, mivel a nő és Aaron mindketten drogfüggők voltak. „Nem kedveltem őt. Nem bíztam benne” – emlékezett vissza Rory.

2015-re a pár függősége olyan szintre jutott, hogy Kaitlin elmondása szerint loptak az emberektől, és bármit megtettek volna azért, hogy droghoz jussanak. A fiatal nő végül beleegyezett, hogy elvonókúrára menjen, Aaron azonban erre nem volt hajlandó.

Egy héttel azelőtt, hogy Kaitlin hazament volna az elvonóról, férje, aki akkor mindössze 22 éves volt, túladagolta magát, és meghalt.

Aaron halála után Rory támogatta Kaitlint, és gyakran meglátogatta a nőt és Aaronnal közös fiát, Camdent. Camden mostanra már apának szólítja a nagybátyját.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ők ketten egyszer együtt lesznek. Azt gondoltam, hogy ez elég furcsa. Az első gondolatom az volt, hogy mit érezne Aaron, és tudtam, hogy egyáltalán nem tetszene neki. Nem lenne boldog tőle. Miután elbeszélgettem Roryval, és láttam a dolgokat az ő szemszögéből, megértettem, hogy nem választhatod meg, kibe leszel szerelmes. Kaitlin amúgy is az életünk része volt” – mondta Aaron és Rory édesanyja.

„Eleinte haboztunk, hogy elmondjuk a családnak a kapcsolatunkat. Nem akartuk, hogy azt higgyék, nem törődünk Aaronnal” – vallotta be Rory, mostanra azonban nyíltan vállalják a kapcsolatukat, és már nem érdekli őket, mit gondolnak mások.