Menü Bezárás

A nő teljesen megdöbbent a “valaha látott legjobb mosogatógép trükkön”

A mosogatógép pakolgatása elég frusztráló lehet a mai világban, különösen, ha kicsi a géped.

De egy nő sokkot kapott, miután felfedezte a végső mosogatógép-trükköt – ami egyébként eléggé észbontó. El sem hisszük, hogy sosem jöttünk rá, hogy ez létezik.

mosogatógép trükk

A Facebookon Rae & Jake által közzétett képen Rae látható, amint egy meglehetősen magas poharat próbál beilleszteni a mosogatógép felső polcára. Ahogy sokan közülünk már biztosan megtapasztalták, a pohár túl magas ahhoz, hogy beférjen.

“Nem fog beférni” – mondja Jake-nek, miközben megpróbálja berakni a magas poharat a polcra.

“Tudom” – mondja Jake.

“Húzd ki, és nyomd meg mindkét oldalon ezeket a bilincseket itt”.

Jake a polc két oldalán lévő két bilincsre mutat. Amikor Rae benyomta őket, a polc azonnal leesett, és a pohár tökéletesen befért.

Rae azt írta: “A legjobb konyhai hack, amit valaha láttam! Az is aggaszt, hogy még csak most tanultam meg!”

Szuper mosogatógép trükk

mosogatógép trükk

Másokat is lenyűgözött a hack, több százan kommentelték a videót.

Egy személy azt írta: “Most mutattál meg nekem valamit, ami a használati utasításban is benne van. Mit hagytam ki egész életemben azzal, hogy egyet sem olvastam el?”.

Míg valaki más azt írta: “Tudod, mennyire izgatott vagyok, hogy minden Tupperware-t felpakoljak arra a felső polcra, ami csak elfér?! Megváltoztatja az életemet.”

Egy harmadik pedig hozzátette: “Ezt egyáltalán nem tudtam. Megdöbbentem.”

Közben egy negyedik megjegyezte: “Az enyémben is van ilyen, és egészen mostanáig fogalmam sem volt róla! Ki tudom mosni a 48 unciás vizes palackjaimat!”

A hozzászólások

mosogatógép trükk

Bár a trükk praktikus a magas, felső polcra helyezett tárgyak esetében, néhány Facebook-felhasználó rámutatott, hogy a polc leengedésével gátolhat néhány alul lévő tárgyat, például a nagyméretű étkészleteket.

“Az enyém ezt csinálja, de figyelni kell arra, hogy az alján lévő dolgokat ne üsse meg, amikor leengeded” – írta az egyikük.

Míg egy másik hozzátette: “De akkor a penge eltalálja az alul lévő tányérokat, és a felül lévő edények nem tisztulnak meg, mert nem tud körbejárni”.

Egy pillanat, csak megnézem, hogy az én mosogatógépemben is van-e ilyen funkció…