Menü Bezárás

A siket vőlegény nem érti, miért áll meg a menyasszony a folyosón – aztán felemeli a karját, és a férfi már nem tudta irányítani az érzéseit

Egy esküvő már önmagában is örömteli alkalom, de talán még ennél is különlegesebb, ha van a történetben egy csodálatos gesztus, amivel megmutatjuk a másik félnek, mennyire szeretjük.

Egy ilyen dolgot vitt véghez egy csodálatos menyasszony, Elizabeth a férje számára. Már több százezer ember nézte meg könnyes szemekkel az esküvői videójukat.

2018. január 27. Elizabeth és Scott nagy napja volt Sydney-ben, Ausztráliában. Ahogy a gyönyörű menyasszony belépett a terembe a fiával, egy nagy levegőt vett, hogy felkészüljön a nagy pillanatra, ami meglepetés lesz a gyanútlan vőlegény számára.

Scott 5 éves korában kezdte elveszíteni a hallását, és csak három évvel később süketült meg teljesen.

Ahogy Elizabeth belépett a folyosóra, Christina Perri “A Thousand Years” (Ezer év) dalát kezdték el játszani a barátok és a család előtt.

Elizabeth és Scott két évvel ezelőtt ismerték meg egymást a Tinderen, és Elizabeth annyira szerelmes lett, hogy elkezdte tanulni az ausztrál jelnyelvet.

Három hónappal a nagy nap előtt, Elizabeth titokban tanulta meg a dalszöveget és a jelnyelvet a különleges dalukhoz.

Amint Scott rájött, mit csinál, folytak a könnyei. Elizabeth szerint a férje legalább 100-szor nézte meg a videót.

A gyönyörű videót már több mint 400.000 alkalommal tekintették meg, és a pár annyira boldog, hogy olyan sok embert ér el, és segíti a jelnyelv tanulásának fontosságát.

“Olyan sok privát üzenetet kaptam a világ minden tájáról, hogy elmondják nekem, hogyan hatott rájuk a videó” – mondta Elizabeth a News.com.au-nak. “A kedvenceim a fogyatékossággal élő gyermekek szülei voltak, azt mondva, hogy reményt adtam nekik, hogy egy napon szerelemre találnak.”

Nézd meg a hihetetlenül megható pillanatot:

Kérjük, oszd meg ennek a párnak a gyönyörű esküvő pillanatát barátaiddal.