Menü Bezárás

A szomszédok felújították az idős hölgy házát, hogy szebbé tegyék az öregkorát

Amerikában, New Jersey államban, létezik egy törvény, amelynek értelmében a lakosok kötelesek házukat és a szomszédos telkeket megfelelő állapotban fenntartani, hogy ne rontsák az általános utcaképet.

De ez nem mindenkinek sikerül – van, akinek nincsen lehetősége ezt megoldani, mások az öregség vagy rossz egészségi állapot miatt nem képesek rá.

Hasonló helyzetben volt Anne Glancy, egy nyugdíjas tanárnő is. A háza megrongálódott, és a mellette lévő telek is elhanyagolt állapotban volt.

Anne most nyugdíjas, és alig tudja fenntartani magát. Az egykori tanárnőnek nincsenek se rokonai, se közeli ismerősei, akik segíthetnének neki felújítani a házát.

Végül a szomszédok ajánlották fel a segítségüket. Christine és Adam Polemus úgy döntöttek, segítenek neki, de ő visszautasította az ajánlatukat.

De amikor a hatóságok komoly bírságot szabtak ki az idős nőre, és a helyzet súlyosra fordult, a szomszédok beszerezték a szükséges alapanyagokat, és munkához láttak.

Hamarosan további rokonok és barátok is a segítségükre siettek, és ez a barátságos csapat együtt rendbe tette az idős Anne otthonát.

Minden hétvégén dolgoztak rajta egy egész nyáron át, és szeptemberre a nyugdíjas Anne Glancy háza hatalmas változáson esett át. A szomszédok felújították a ház deszkaburkolatát, megjavították az ablakokat és a tornácot, és rendbe tettek a telket is.

Anne összebarátkozott a segítőivel, és most gyakran járnak hozzá látogatóba egy csésze teára.