Menü Bezárás

A tragédia, amely beárnyékolta Patrick Duffy életét: miközben ő forgatott, meggyilkolták a szüleit

Patrick Duffy, a színész, akit a Dallas című sorozat Bobby-ként ismert meg a nagyvilág, szörnyű pillanatokat élt át, amikor megtudta, hogy a szüleit megölték, miközben ő éppen az említett film forgatásán vett részt.

A ma 73 éves művész életét igencsak meghatározta ez a tragédia. Az eset 1986-ban történt, de a színész azóta sem tudta teljesen túltenni magát a történteken.

Patrick Duffy Hollywood egyik legnépszerűbb és legismertebb színésze, aki a számára világhírnevet meghozó produkció forgatása közben maradt árván.

Szüleinek egy bárja volt Montanában. Marie-t és Terence Duffy-t nagyon szerette a közösség, amelynek tagjai voltak, de sajnos két tinédzser, Kenneth Miller és Sean Wentz kirabolta, majd megölte őket.

A két férfi ezt követően elhagyta a gyilkosság helyszínét, de a rendfenntartók rövid időn belül elfogták őket. Együtt 180 év börtönbüntetésre ítélték a tetteseket. 2007-ben Sean Wentz azt nyilatkozta, hogy ő húzta meg a ravaszt, így társa még ugyanazon év decemberében szabadult.

Patrick Duffy szüleivel

Patrick Duffy fájdalmas emlékei a szülőkről

Patrick Duffy felidézte a végzetes éjszakát, amikor elveszítette szüleit, és elmondta, hogy a két 19 éves fiatalt kirakták a bárból, de sajnos a tinédzserek visszatértek, és a színész édesanyja volt az első, akinek az életét kioltották.

„Apám az esti órákban kirakta a két férfit a bárból. Így azok elmentek máshová inni, aztán visszajöttek randalírozni az apám bárjába, ahol mindkettőjüket lelőtték. A szüleimen kívül nem volt senki a bárban, így anyám és apám lett az áldozat” – mesélte fájdalommal a szívében a híres színész.

Patrick Duffy 2017-ben, 43 év házasság után vesztette el szerelmét, Carlyn Rossert. Carlyn halála után a színész csak két gyerekére koncentrált, teljesen elhanyagolta magánéletét.

Ám a szerelem így is rátalált, mégpedig Linda Purl személyében, akivel azóta is nagy boldogságban élnek együtt.