Menü Bezárás

Anyám kifizette az álomesküvőmet, kilenc hónap múlva pedig gyereket szült a férjemnek – megrázó vallomás

Soha nem bocsátja meg, amit az anyja és a férje vele tettek.

Egy életre megrendült az emberekbe vetett hite és bizalma egy fiatal angol nőnek, akivel valami olyan történt, ami a friss feleségek legrosszabb rémálmaiban sem jön elő. A most 34 éves Lauren Wall még 19 éves volt, amikor összeházasodott akkori szerelmével, a reptéri munkásként dolgozó Paullal.

Az esküvő tökéletes volt, amit a most 53 édesanyja finanszírozott, összesen 15 ezer fontot. Wall elmondhatatlanul hálás volt anyjának, ezért ő is velük tarott a nászútjukra Devonba. Minden úgy alakult, ahogy a tündérmesékben. Csodás esküvő, a gyönyörű ruhában, a férfival, akit szeret. A nő boldogabb volt, mint valaha. De ez csak rövid ideig tartott.

Éppen csak elkezdték a közös életüket, 8 hét után a férfi kiköltözött otthonukból. Hamar megváltozott a viselkedése, rejtegette a telefonját, és furcsa lett. Néhány hét telt csak el az esküvő óta, amikor Laure Wall húga édesanyjuk telefonját használta, és megtalálta testvére férjének és az anyjuknak az üzeneteit.

Nem gondolta, hogy a két legfontosabb ember így bánik majd vele © Facebook

Amikor Wall szembesítette férjét, elsápadt, de nem mutatta meg a telefonját, inkább nem sokkal később elköltözött, és a 7 hónapos lányukat és feleségét is elhagyta. A történet azonban itt még nem ért véget.

Az anyja, Julie és a férje, Paul mindig jól kijöttek egymással, sokat nevettek, de a nő nem gondolta, hogy bármi oka lenne emiatt gyanakodni. Egészen addig, míg a férfi el nem hagyta, és 9 hónappal ezután az anyja meg nem szülte a közös gyereküket. Julie először tagadta, hogy a férfi lenne az apa, de miután összeköltöztek, már kár lett volna tettetnie.

Lauren Wall soha többet nem akart velük találkozni, de pontosan öt éveel azután, hogy hozzáment a férfihoz, aki elhagyta az anyjáért, egy meghívót kapott az esküvőjükre. És bár nem akart elmenni, a férfival közös lányuk miatt megtette, bár mennyire fájt neki.

Julie szerint nem volt korábban viszonyuk © Facebook

– Felhívott telefonon, meghívott az esküvőre. Kínos volt. Az esküvőnk 2004 augusztus 14-én volt, az övék 2009 augusztus 15-én. Majdnem túl sok volt már, hogy képes legyek elviselni, de a lányomért megtettem. Elmentem és megnéztem, ahogy az anyám hozzámegy a férfihoz, akihez én öt évvel korábban

– mesélte a Wall, akire azóta újra rátalált a szerelem.

Boldog párkapcsolatban él, és éppen negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, de nagyon nehezen bízik azok után, hogy a két ember, akikben az egész világon a legjobban hitt, elárulták.

Ma már újra boldog © Facebook

Az anya később próbálta valahogy helyrehozni a dolgot, és bocsánatot kért, de Wall nagyon nehezen tudja elfelejteni a történteket. Az egykori férje sosem kért bocsánatot. Anya és lánya próbálja rendezni a viszonyát, de a csalódott Wall szerint már sosem lesz kapcsolatuk a régi, annak örökre vége. Forrás