Menü Bezárás

Apósához ment feleségül a menyasszony, miután a vőlegény eltűnt az esküvő napján

Az esküvő napján tűnt el nyomtalanul a vőlegény Indonéziában, így az apja vállalta a vőlegény szerepét és feleségül vette a menyasszonyt, de csak azért, mert az esemény megszervezése sok pénzbe került, és ő nem akarta elveszíteni azt.

A dél-halmahérai Jikotamóból származó, az indonéz sajtó által S.A. monogrammal azonosított fiatal nő életének legboldogabb napja a legrosszabb rémálmává változott, amikor leendő férje, akivel hosszú távú kapcsolatban élt, eltűnt az augusztus 29-re tervezett esküvőjük napján.

Az esetet mindkét család elképzelhetetlennek tartotta, hiszen az esküvői előkészületek egy kisebb vagyonba kerültek, a hozományt pedig már odaadták, így a vőlegény apja „megmentette” a napot, és a helyszínen úgy döntött, hogy feleségül veszi menyét.

Az indonéz közösségi oldalakon terjedő videón a menyasszony és a vőlegény apja látható, amint részt vesznek a szokatlan szertartáson, de egyikük valójában a vőlegény.

„A vendégek már megérkeztek az esküvőre. A vőlegény családja ekkor közölte velünk, hogy a fiuk eltűnt, és sehol sincs” – mondta a helyi médiának a menyasszony testvére, Wisto Ahmad.

Az ara testvére megerősítette, hogy a vőlegény apja vette feleségül a nővérét.

Bár a menyasszony családja mélységesen megalázónak érezte, hogy a vőlegény elszökött, végül úgy tűnik, megelégedtek a megoldással, mivel egyáltalán nem voltak hajlandóak viselni a pénzkiesést.

A közösségi médiában megoszlottak a reakciók: egyesek szerint a családok jó megoldást találtak a zűrzavarra, míg mások a menyasszonyt sajnálták. Voltak, akik a vőlegényt gúnyolták, akinek mostohaanyja most az exbarátnője.