Menü Bezárás

Autóbalesethez riasztottak egy tűzoltót, a helyszínen tudta meg, hogy a saját lánya is az áldozatok között van

Valószínűleg minden mentős vagy tűzoltó legrosszabb rémálma, hogy egyszer olyan esethez hívják, amiben az egyik családtagja is érintett.

Pontosan ez történt a 47 éves brit tűzoltó, Adrian Smith esetében, amikor megérkezett egy autóbaleset helyszínére, és rájött, hogy saját lánya, a 21 éves Ella Brooke Smith is az áldozatok között van.

A Daily Mirror szerint apa és lánya aznap korábban elbúcsúztak egymástól, amikor Ella kirándulni indult a tengerpartra.

Adrian aznap szolgálatban volt, és valamivel később egy autóbalesethez hívták, ami tüzet okozott az országúton.

A walesi Pembrokeshire-ben található Haverfordwestben történt balesetben három jármű ütközött egymásnak. Amikor Adrian a helyszínre érkezett, rájött, hogy a lánya is a baleset áldozatai között van.

A rendőrség szerint az ápolónak tanuló Ella a helyszínen életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek.

Adrian megosztott egy képet a közösségi médiában, amelyen egy családi összejövetelen táncol a lányával (Ella akkor még kislány volt), és azt írta: „Teljesen lesújtott bennünket szeretett Ellánk elvesztése. Szeretett és gondoskodó lány, nővér és unoka volt.”

„Gyönyörű lány volt, aki mindenkinek hiányozni fog. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást ebben a szörnyű időszakban. Nagyon sokat jelentett az egész családnak, miközben a mi Ellánkat gyászoljuk.”

Egy családi barát így nyilatkozott: „El sem tudom képzelni, hogy érezheti magát Adrian. Minden sürgősségi alkalmazott rémálma, hogy saját gyermekét találja az áldozatok között.”

„Olyan szeretnivaló család. Ella igazi pezsgő személyiség volt, és még az egész élet előtte állt.” – tette hozzá. Forrás