Menü Bezárás

Az egyik legsikeresebb és legkülönlegesebb csillagjegy a kos

A Kos csillagjegy szülöttei néha rossz hírnévnek örvendhetnek, azért mert dinamikus személyiségűek. Az igazság az, hogy sok jótulajdonságuk is van, ezért megérdemelnek minden elismerést.

Ma megismertetjük veletek a Kos jegyében született személyek tulajdonságait azt, hogy miért is majdnem tökéletesek ezek a személyek.

A Kos született vezető, ő az aki vállalja a felelősséget bármilyen helyzetben. Erős személyiség, jól tudja, hogyan kell kezelni az adott helyzetet ahhoz, hogy a csapata győztes legyen.

A Kos nem fél a veszélytől, nagyon erős és kitartó, minden kihívással szembenéz, nagyon jól kezeli azokat a helyzeteket, amikor nyomás alatt van. A Kos mindig spontán. Meg van győződve arról, hogy a dolgok nem lesznek túl unalmasak vagy elavultak, mert mindig új megoldásokat talál.

A Kos rendkívül emberséges és egyenes beszédű az emberekkel, ő soha nem csinál rosszat a másik embernek, a háta mögött. Amikor egy Kos szülötte lojalitással fordul feléd, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez egy életre szól. A Kos lehet a legédesebb személy a földön, vagy a legrosszabb álom. Ő nem kezd konfliktusokba, ha jól bánsz vele, tisztelni is fog ezért. Ha viszont azt érzi, hogy elárultad vagy kibeszélted a háta mögött, akkor ő lesz a legrosszabb ember.

A Kos jelszava mindent vagy semmit, ha szerelemről van szó. Amikor szerelmes akkor szívét, lelkét beleadja. A Kos inspirálja a körülötte lévő embereket az optimizmusával és a motiváltságával. Annyira céltudatos, hogy szinte ragályos, a családját is arra inspirálja, hogy minél többet hozzanak ki magukból.