Menü Bezárás

“Az esküvői fogadalmam helyett egy névtelen SMS-t olvastam fel, amelyben az állt: a vőlegényed megcsal!”

Casey már nagyon várta azt a napot, amikor végre kimondhatja a boldogító igent Alex-nek, azonban az esküvő előtt egy névtelen sms-t kapott, ami mindent megváltoztatott. Saját szavaival mondja el a történetét.

“Az esküvői fogadalmam helyett egy névtelen SMS-t olvastam fel, amelyben az állt: a vőlegényed megcsal!”

Álltam a menyasszonyi ruhában a szoba közepén, és néztem a barátaim és családtagjaim izgatott arcát. Remegett a kezem, és az egész belsőm. Ez kellett volna legyen életem legszebb napja, és abban a pillanatban tudtam meg, hogy mindennek vége.

Alex és én hat éve voltunk együtt. Amikor megismerkedtünk, egyből tudtam, hogy ő az igazi, és nem csak mi, hanem a családtagjaink is nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Tudtuk, hogy boldogan fogunk élni, míg meg nem halunk.

Aztán kaptam egy SMS-t, ami mindent megváltoztatott.

“Nem mennék hozzá feleségül!” – ez állt az üzenetben, és olyan képeket csatoltak hozzá, amelyeken a leendő férjem volt egy gyönyörű barna hajú nő társaságban, és látszólag igen szoros kapcsolatban álltak!

A képek mellett pedig olyan üzenetek voltak, amiket ők ketten váltottak egymással hónapokra visszamenőleg.

“Nagyon hiányzik a tested.”

“Hiányzol nagyon. Nem tudom megállni, hogy ne gondoljak rád. Soha nem volt még ilyen kapcsolatom.”

Minden szó olyan volt, mint egy tőr a szívemben, és már csak néhány óra volt hátra az esküvőig. Hogyan mondhatnám le, amikor már mindenki odautazott, és mindent kifizettek?

Hogyan tehette ezt velem?

Zokogtam, és nem értettem, hogy mi történik. A barátnőim ragaszkodtak hozzá, hogy azonnal hívjam fel, és mondjuk le az esküvőt. De én szerettem Alexet. Túl szomorú voltam ahhoz, hogy dühös legyek. Nem hívtam fel.

Végül úgy döntöttem, hogy nem mondom le az esküvőt.

Ólomnehéz lábbal mentem végig a folyosón, az álomruhám már csak jelmez volt. Amikor meglátta az arcomat, tudta, hogy nem vagyok boldog, de fogalma sem volt, mi következik. Megérkeztem a terem elé, vettem egy nagy levegőt, és szembefordultam a barátainkkal, a szüleinkkel, és elmondtam nekik az igazat Alexről.

“Ma nem lesz esküvő. Úgy tűnik, Alex nem az, akinek hittem” – jelentettem ki és felolvastam az üzeneteket, amiket kaptam, miközben Alex arca egyre változatosabb színeket öltött. A végén kirohant a templomból, a vőfélyével együtt, a családja rémülten nézett.

„Mindnyájatokat szeretlek, és bármilyen szörnyű is ez, örülök, hogy itt vagytok. Ma nem lesz esküvő, ez a nap az őszinteség ünnepe. Kövesd a szíved akkor is, ha fáj” – mondtam a násznépnek, sokan megtapsoltak.