Menü Bezárás

Az öröm gyógyítja testünk sejtjeit és szerveinket!

Az örömöt mindig a szeretet vonzza magához. Amikor úgy érezzük, hogy testünk és szellemünk tele van az élet örömével, olyanok vagyunk, akár egy erős mágnes. Ilyenkor egyre több örömöt vonzzunk be, és ennél fogva egyre több szeretetet is.

Az öröm a legmagasabb vibrációs frekvenciahullám, amelyet az ember képes létrehozni. Az öröm képes egyesíteni. Az öröm szervezetünk egészét képes gyógyítani. Az öröm belép az emberi tudatba, közvetlenül azon a ponton, ahol a fizikai és a szellemi test anyaga egységes mezőként találkozik! Ez a testünk első háromdimenziós csomagolása, vagy az első, testünket fedő elektromos „ruhadarabunk”! Az öröm a legmélyebb rezgés, amelyet a testünk felismer és rögzít.

Érzéseink magas szintjén – a tiszta szellem szintjén – létezik az extázis! Az ezt követő magasabb szinten – a tiszta lélek szintjén – van az öröm. A következő magasabb szinten – a tiszta személyiség szintjén – található a boldogság. A boldogság felfelé történő áramlása örömhöz vezet, az öröm pedig extázishoz vezet!

Az öröm gyógyítja testünk sejtjeit és szerveit. Az örömtől egészségesnek érezzük magunkat – mind fizikailag, mind mentálisan. Saját örömünk nem csak vonzza mások szeretetét, hanem adott esetben „ragályos” is lehet.

Az öröm érzésének mindig sikerül sokszorozódnia! Gondoljunk csak bele! A mi örömünk sok esetben értékes ajándék lehet más emberek életében. Hiszen minden ember, aki tele van örömmel, továbbadja ezt a nagyszerű érzést mások számára, ez által, egy véget nem érő spirálját képezve a magasztos embereknek, akik boldogok.

Az öröm frekvenciája, a fényhez legközelebb álló fizikai frekvencia. Összehasonlítható a sötétben, váratlanul felvillanó fénnyel, melyre minden szempár és a tudat minden formája képes összpontosítani, és felé haladni.

A fenti analógia egyértelmű képet ad arról, hogy az öröm örömöt vonzz magához, és ugyanakkor a vágyat arra, hogy olyan személyek körül legyünk, akik ilyen örömmel vannak tele. Ez a megközelítés önmagában egy erőteljes szerelmi nyilatkozatot jelent, a vágy, hogy valakihez fizikailag közel legyünk, önmagában felér egy „szerelmi vallomással”. Ezért az öröm kiváló módja annak, hogy bevonzzuk lelki társunkat. Más szempontból tekintve a dolgokra, ugyanúgy, ahogyan szomorúságunkban bezárkózunk, a boldogság átélése révén megnyílunk környezetünk számára!

A természet általában igyekszik, hogy kitöltsön minden adódó üres helyet vagy vákuumot. Ezért teljesen normális, hogy ha környezetünkben bárki is látja, hogy örülünk és boldogok vagyunk vonzódást érez irányunkban!

Ezért azt javaslom mindenki számára: Örömre fel!