Menü Bezárás

Csillagjegyek, akik nagyon nem illenek össze

Bár előfordulhat, hogy eleinte úgy vonzzátok egymást, mint a mágnes, de nagy valószínűséggel később nem fogjátok kibírni egymással. Ha így van, a csillagjegyetek is tehet róla.

Ezek a csillagjegyek annyira különbözőek, hogy nagyon nem tanácsos számukra a hosszútávú kapcsolat, de lássuk a három legkevésbé összeillő párost.

Szűz és Mérleg

Ez a páros csak nagyon elvétve viseli el egymást hosszabb időn keresztül. A romantikus Mérleg egy nagyon büszke jegy, aki eleinte vonzódik a Szűz magabiztos pozitív önképéhez és a szex is nagyon kielégítő közöttük. Sajnos később, amikor a Mérleg rájön, hogy a Szűznek milyen szigorú, már-már korlátolt a világnézete, míg ő sokkal lazábban fogja fel az életet, a kapcsolatuk rohamosan el kezd romlani.

A Szüzet zavarja, hogy a Mérleg mindent olyan könnyen vesz, mégis minden sikerül neki, míg a Szűz sokat görcsöl, és közben sikertelenebb. Kettejük kapcsolatára jellemző az irigység és a féltékenység. A Mérleg sokszor úgy bántja meg a Szüzet, hogy nincs is róla tudomása, míg a Szűz egója az egyik legérzékenyebb mind közül. Ez a páros tényleg képes tönkretenni egymást, ha ilyen kapcsolatban vagy, lehet jobb, ha kiszállsz belőle, mielőtt túlságosan sérülnétek.

Ikrek és Bak

Ennek a párosnak talán még annyi esélye sincs a szerelemre, mint a Mérleg-Szűznek, mert ők még szexuálisan sem vonzzák egymást. Ha mégis egymásra találnak, az azért lehet, mert a Bak intelligenciája, türelme, megfontoltsága eleinte vonzza az Ikreket, aki folyton új kihívásokra vágyik.

Mire az ikrek elbájoló stílusával leveszi a Bakot a lábáról, addigra úgy gondolja megengedheti magának, hogy kritizálni kezdje Bak partnerét és egyre több pikírt megjegyzést tegyen annak nyugodt viselkedésére. Csakhogy amíg az Ikrek ezt valahol csak viccből teszik, addig a Bak véresen komolyan, hiszen ő az egyik legsértődékenyebb jegy, így kapcsolatuk csúnya véget érhet. Az ő esetükben, az Ikrek sosem fogja megérteni, mivel is bánthatta meg annyira a Bakot, míg a Bak egy életen át megőrzi majd a sérelmeit az Ikrekkel szemben.

Rák és Szűz

A Rák és a Vízöntő csodálatos örökre szóló barátok lehetnek, de szerelmi téren egyszerűen nem valók egymáshoz. Mindkét jegy roppant intelligens és gyorsan megtalálják a közös hangot. Ha a barátságukból szerelem szövődik, a Vízöntőnek hamar elege lesz a Rák túlzott ragaszkodásából, féltékenységi jeleneteiből, míg a Rák úgy érzi a Vízöntőnek minden barátja fontosabb, mint az ő odaadó szerelme.

Amíg csak barátok, fel se merül ez a birtoklási viszály, de ha összejönnek, másról se szól a kapcsolatuk, minthogy a Vízöntő úgy érzi megfojtja ez a kapcsolat, a Rák pedig úgy, hogy a Vízöntő folyton cserbenhagyja. Ez a páros jobban teszi, ha nem rontják el a barátságukat, hiszen a férfi-női barátság nagyon ritka, de köztük mégis lehetséges lehet.